AAA

DRUšTVO | 20.10.2021 08:00 > 20.10 08:27

Naslovne strane za sredu, 20. oktobar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za sredu, 20. oktobar najviše pišu o epidemiji korona virusa u Srbiji, o godišnjem izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije i o drugim temama.

ALO O poseti glumca Džonija Depa Srbiji i sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, pod naslovom "Džoni, hvala što promovišeš našu Srbiju".

BLIC "Bajden šalje pet specijalaca da reše Kosovo i BiH", list navodi da je zapadni Balkan na spisku prioriteta administracije Sjedinjenih Američkih Država. "Skoro 8.000 zaraženih, danas zaseda Krizni štab", o pogoršanju situacije sa epidemijom korona virusa.

VEČERNJE NOVOSTI O epidemiološkoj situaciji u Srbiji "Korona ubila blizance, pa odnela i majku". "Obrisali sramni film o Amfilohiju", list piše o dešavanjima u Crnoj Gori, povodom odnosa prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

DANAS O problemu zagadjenja vazduha u Beogradu "Veliki zagadjivači nekažnjeni". "Pozovi predsednika na TV da ne bi došao", list piše o izbegavanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da govori za nezavisne medije.

INFORMER O odluci da na Australijan openu mogu učestvovati samo vakcinisane osobe, pod naslovom "Mora da se vakciniše".

KURIR List piše da je Socijalistička partija Srbije, članica vladajuće koalicije, protiv koalicionih partnera okupljenih oko Srpske napredne stranke "Dačićev poslanik Toma Fila zove na rušenje vlasti".

POLITIKA "Lekari upozoravaju: ili vakcina, ili deca na respiratorima", o procesu vakcinacije protiv korona virusa. "EK: Srbija ispunila uslove za otvaranje dva klastera", list piše o godišnjem izveštaju Evropske komisije o Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF "SPS i opozicija biće protiv naprednjaka", o izjavi predsednika Srbije.   //

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.