AAA

DRUšTVO | 23.11.2021 14:45 > 23.11 16:41

Velika eksplozija u Bubanj Potoku, gust dim nad Beogradom; MUP: Prijavljena eksplozija, na terenu i vatrogasci (VIDEO/FOTO)


Snažna eksplozija odjeknula je danas u Bubanj Potoku, nešto posle 14 časova, a u ovom trenutku još nije poznato šta je uzrok.

Kako prenosi portal Nova.rs, nakon eksplozije nad tim delom Beograda nadvio se gust dim.
Nije poznato kako je došlo do eksplozije niti da li ima povredjenih.

Brojne fotografije gustom belog dima pojavile su se i na društvenim mrežama a autori navode da je eksplozija došla iz pravca kompanije vojne industrije Edepro.

Takodje, ljudi na društvenim mrežama javljaju da su im se zbog eksplozije tresle kuće.

MUP: Zbog eksplozije u fabrici kod Leštana na terenu 36 vatrogasaca sa 11 vozila


Zbog eksplozije koja se danas nešto posle 14 časova dogodila u fabrici na kružnom putu u beogradskom naselju Leštane na teren je upućeno 36 vatrogasaca sa 11 vozila, potvrdjeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

U MUP-u su rekli da je eksplozija "prijavljena u nekoj fabrici" na kružnom putu u Leštanima, kod Bubanj Potoka i da su na teren odmah upućeni vatrogasci i policija. "Očekujemo nove informacije uskoro ", naveli su u MUP.

Očevici koji stanuju nedaleko od tog dela Beograda rekli su agenciji Beta da su čuli najmanje pet snažnih eksplozija i videli stub gustog sivog dima.

//

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.