AAA

DRUšTVO | 25.11.2021 07:50 > 25.11 08:11

Naslovne strane za četvrtak, 25. novembar 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 25. novembar 2021. godine pišu o kompaniji Rio Tinto, o sastanku Vučića i Putina, o eksploziji u fabrici u blizini Beograda, ali i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO "Porez na automobile manji od 65 odsto", navodi list. O pomoći za roditelje: "Srbija mora da preživi 300.000 dinara pomoći za prvorodjeno dete, do 20.000 evra dobiće mladi bračni parovi za kupovinu nekretnine".

BLIC "Gas borba za najbolju cenu", o sastanku srpskog i ruskog predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina. "Zbog Rio Tinta menjaju i trasu i pruge", piše list. O nesreći na Bubanj Potoku: "Eksplozija bacala ljude po brdima".
VEČERNJE NOVOSTI Pod naslovom "Neka kažu zašto ćute na Kurtija", list piše da predsednik Srbije Aleksandar Vučić šalje pismo predsednicima vlada i država. O novim ekonomskim merama podrške za radjanje pod naslovom "Mere za život Srbije".

DANAS U tekstu "Jeftin gas za skupe usluge Kremlju", o sastanku Putina i Vučića. List piše da se potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš neće kandidovati za stranačke funkcije, pod naslovom "Problem zbog podrške Vuka Jeremića predsedničkoj kandidaturi".

INFORMER O novoj meri za pomoć roditeljima od 1. januara "Za prvo dete 300.000". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o navodima premijera Kosova Aljbina Kurtija o "velikoj Albaniji": "Hitno smirite Kurtija".

KURIR Svetska zdravstvena organizacija o korona virusu: "U Evropi će do marta 2022. od korone umreti još 700.000 ljudi". O eksploziji u Leštanima: "Istraga Raketa pala s viljuškara i izazvala eksploziju".

SRPSKI TELEGRAF O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina u Sočiju oko sklapanja ugovora za gas, "Putin će Srbima izgraditi nuklearku na Dunavu". Ispovest radnika o eksploziji u Leštanima: "Rakete smo vozili viljuškarom, jedna je pala i onda je nastao pakao".

   //

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.