AAA

DRUšTVO | 30.11.2021 08:00 > 30.11 08:29

Naslovne strane za utorak, 30. novembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 30. novembar najviše pišu o pojavi novog soja korona virusa i očekivanim protivepidemijskim merama, o protestima protiv Zakona o eksproprijaciji i o drugim temama.

ALO "Zagonetna smrt poznatog kragujevačkog biznismena i sportiste "Vlada Srce se ubio u restoranu". O koroni: "Nemačka puca zbog sve više zaraženih".
BLIC O uslovima za putovanje u EU zbog epidemije korona virusa: "Tri uslova da nas EU skine sa crvene liste". List piše o navodnim malverzacijama na Univerzitetu u Nišu "Gde su pare, tu je i rektor Antić".

VEČERNJE NOVOSTI "Omikron šalje djake na odmor?", list piše o pojavi novog soja korona virusa i najavama novih protivepidemijskih mera. O gradnji obilaznice na auto putu Preljina Požega koju je obišao predsednik Srbije: Aleksandar Vučić "Čačak važno čvorište".

DANAS Povodom dogadjaja na protestu u Šapcu "Šabačke SNS falange imaju političku zaštitu". O pojavi portala na kome gradjani mogu da glasaju kog kandidata opozicije žele na predsedničkim izborima "Nije poznat autor glasanja za predsedničkog kandidata".

NOVA List piše o tome šta je sporno u Zakonu o eksproprijaciji zbog koga su organizovani protesti u više gradova u Srbiji "Vlast za pet dana može da vam otme imovinu". Intervju sa Draganom Milovanovićem Crnim, koji je bio priveden prilikom protestva u Šapcu "Zakačila me kašika bagera, pao mi je mrak na oči".

INFORMER "Zlo batinaš zaposlen u firmi kod Čumeta i Keljmendija", piše list o sukobu na subotnjem protestu. "Baka Prase kandidat za predsednika", naslov teksta o poznatom jutjuberu.

KURIR List piše sa su basnoslovne plate u Fudbalskom savezu Srbije "Lova do krova". Pod naslovom "Rusalje", serijal o sujeverju u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF List piše da je nastao supervirus "Spojili se HIV i korona". O protestima "Vučiću i Srbiji spremaju krvavi bolivijski scenario".

POLITIKA "Na aerodromu spremne mere za borbu protiv omikrona", o merama protiv novog soja korona virusa. List piše i o odlukama Skupštine grada pod naslovom "U Beogradu bez povećanja poreza na imovinu".

// //    //

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.