AAA

DRUšTVO | 01.12.2021 08:00 > 01.12 08:05

Naslovne strane za sredu, 1. decembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o referendumu za promenu Ustava Srbije, o reditelju Dragoslavu Bokanu koji je vredjao funkcionerku Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić i rumunsku nacionalnu manjinu u Srbiji i o drugim temama.

BLIC "Na stolu raspust i kovid propusnice", list piše o predstojećoj sednici Kriznog štaba. "Zamrznute cene hleba, mleka, mesa, ulja i šećera", mera Vlade Srbije o ograničavanju cena osnovnih namirnica.

VEČERNJE NOVOSTI "'Zaledjeni' ulje, but, brašno, šećer i mleko", list piše o merama Vlade Srbije kojim su ograničene cene.
DANAS "Srbija u subotu ponovo u blokadi", o najavljenom blokiranju saobraćajnica u subotu zbog spornih zakona. "Državni reditelj vredja po nacionalnoj osnovi", o uvredama Dragoslava Bokana koje je uputio Mariniki Tepić i rumunskoj nacionalnoj manjini u Srbiji.

ALO O merama u borbi protiv epidemije korona virusa u Austriji, list piše: "Ko neće vakcinu, plaća 7.200 evra". "Velja i Mesar danas opet na saslušanju", list piše o nastavku istrage protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka.

INFORMER List piše o dešavanjima u vezi zahteva opozicije da se ne dozvoli otvaranje rudnika litijuma kod Loznice "Djilas 2017. tražio da se kopa litijum!".

KURIR Pod naslovom "Važno" list piše o odluci Vlade Srbije da zamrznu cene ulja, brašna, mleka, šećera i svinjskog mesa.

NOVA "Režim urla iz Bokanovih usta", o Dragoslavu Bokanu koji je na TV Pink vredjao funkcionerku Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić i rumunsku nacionalnu manjinu u Srbiji. "Vlast obećala da će pomoći 'Rio Tintu' da dobije sve potrebne dozvole za rad", o memorandumu o saradnji Vlade Srbije i kompanije Rio Tinto.

POLITIKA "Usvojene promene Ustava, referendum 16. januara", o predstojećem referendumu o promeni Ustava Srbije. List donosi intervju sa direktorkom Muzeja Jugoslavije Nedom Knežević.

SRPSKI TELEGRAF List piše o kompaniji koja planira otvaranje rudnika litijuma u Srbiji pod naslovom "Ovo je istina o Rio Tintu".

   //

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.