AAA

DRUšTVO | 03.12.2021 17:10 > 03.12 17:16

Dan uoči gradjanskih protesta upućene pretnje TV N1 i njenim zaposlenima

Televiziji N1, njenim zaposlenima, ali i članovima porodica zaposlenih, dan uoči najavljenih gradjanskih protesta upućeno je nekoliko pretnji putem društvenih mreža i elektronske pošte, objavila je danas ta televizija.

Televizija N1 je na svom sajtu navela da je o ovim pretnjama obavestila nadležne institucije i Stalnu radnu grupu za bezbednost novinara.
U jednoj objavi na Tviteru, osoba sa korisničkim imenom @JerinaOpicena napisala je – "U subotu kada @N1infoBG počne sa huškanjem na bratoubilački rat, upasti na @N1infoBG prekinuti program, ne vršiti nasilje, sve ih isterati na ulicu. Ne može niko ilegalno poslovati u Srbiji, propagirati fašizam, pozivati na gradjanski rat. Ako država ne reaguje #Mi333 hoćemo".

U drugoj poruci, koja je stigla na mail adresu redakcije, osoba koja se predstavlja kao Simo Perić napisala je – "Moje podatke imate. Nije lažni profil. Želim reći da sutra ne plačete šta se dogodilo ili šta se vašim bližnjim dogodilo. VI , baš VI , N1 ste uzrok, povod i bićete žrtve. Ne vjerujete?".

//

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.