AAA

DRUšTVO | 06.12.2021 08:05 > 06.12 08:21

Naslovne strane za ponedeljak, 6. decembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 6. decembar 2021. godine najviše pišu o ekološkim protestima u Srbiji zbog najave eksploatacije litijuma, a bave se i drugim političkim i društvenim temama.

POLITIKA "Decu moramo da izvučemo iz kandži narko dilera", intervju direktora vladine Kancelarije za borbu protiv droga Milana Pavića. "Izmene Zakona o eksproprijaciji u četvrtak na sednici vlade", o najavi ministra finansija Siniše Malog.
ALO O najavi izmena zakona "Vlada u četvrtak o izmenama Zakona o eksproprijaciji". O blokadama puteva u Srbiji, list piše: "Ekologija paravan za rušenje Vučića".

BLIC Tradicionalna lista Blica "50 najmoćnijih u sportu". "Vučić: Gradjani će odlučiti hoće li biti rudnika", o ekološkim protestima zbog najave eksploatacije litijuma.

VEČERNJE NOVOSTI "Žene ćute o proganjanju na mreži", o istraživanju o digitalnom nasilju. "Jelovac izgubio životnu utakmicu", o smrti košarkaša Stevana Jelovca.

DANAS "Protestovale hiljade gradjana, režimski mediji videli samo 200", o broju učesnika ekoloških protesta u subotu. "Uvidjaj ekpslozije u Leštanima i dalje traje", o tome da još nije poznato zašto je došlo do eksplozije u fabrici Edepro.

INFORMER List piše da je direktor u firmi lidera Stranke slobode i pravde zaradio od kompanije Rio Tinto.

KURIR Naslovna strana lista posvećena je temi vršnjačkog nasilja. List piše i o blokadama puteva u Srbiji zbog Rio Tinta.

NOVA "Probudjena Srbija", o ekološkim protestima. "Djoković predvodi listu vodećih sportista koji su podržali proteste", o podršci sportista ekološkim protestima

SRPSKI TELEGRAF List piše: Pandemija kovida-19 pri kraju, u tekstu pod naslovom "Omikron varijanta korone koja ne ubija".

   //

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.