AAA

DRUšTVO | 08.12.2021 08:00 > 08.12 08:06

Naslovne strane za sredu, 8. decembar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 8. decembar 2021. pišu o kompaniji Rio Tinto i zakonima o eksproprijaciji i referendumu, protestima i drugim temama.

BLIC "Kraj trećeg talasa, da li će on biti i poslednji", o epidemiji korona virusa. "Stavljamo van snage Zakon o eksproprijaciji", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

VEČERNJE NOVOSTI "U januaru otvaranje bolnice 22. veka", o otvaranju nove zgrade Kliničkog centra Srbije. "Traže moju glavu, a ne dva zakona", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
ALO O hapšenju sina nekadašnjeg vodje surčinskog klana Zorana Šijana, "Šijanov naslednik uhvaćen s drogom".

DANAS "Rio Tinto kupio 50 kuća, ostalo mu još desetak", o kompaniji koja namerava da otvori rudnik litijuma u Zapadnoj Srbiji. "Vučić iz straha umanjuje broj ljudi", o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je prebrojavao učesnike protesta za vikend.

INFOREMER List piše o susretu vladike Grigorija i poslanice Evropskog parlamenta Viole fon Kramon "Grigorije nije SPC". O izgradnji kule "Beograd" najviše zgrade u Srbiji list piše: "Kula 'Beograd' završena, useljenje na leto".

KURIR List povodom izvinjenja pape Franje pravoslavcima: "Papa bi morao da se izvini Srbima za zločine NDH". "Pretnja: U Bosni niču novi kampovi za vehabije", navodi list.

NOVA "Institut 'Černi' radi šest studija za 'Rio Tinto'", list piše o beogradskom Institutu za vodoprivredu "Jaroslav Černi" koji je kupio "Milenijum tim". "Da sam na mestu Zelenovića, zvao bih Manojlovića na svoju listu", intervju bivšeg predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića.

POLITIKA "Staviti van snage novi Zakon o eksproprijaciji", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Pandemija je probudila geopolitički rascep u svetu", intervju sa direktorom Instituta za medjunarodnu politiku i privredu Branislavom Djordjevićem.

   //

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.