AAA

DRUšTVO | 17.01.2022 08:25 > 17.01 08:47

Naslovne strane za ponedeljak, 17. januar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama najviše pišu o deportaciji tenisera Novaka Djokovića iz Australije, referendumu o ustavnim promenama u pravosudju i o virusu korona.

ALO List na naslovnoj strani prenosi vest o deportaciji Novaka Djokovića, kao i reakcije na odluku australijskih vlasti.
BLIC "Novak: Razočaran sam, treba mi odmor", o reakciji Djokovića posle deportacije iz Australije. List je objavio svoju tradicionalnu listu najmoćnijih ljudi u medijima.

VEČERNJE NOVOSTI "Prognan zbog izjave", o odluci australijskih vlasti da teniseru Novaku Djokoviću uskrate boravak u toj državi. "Srbija glasala za nezavisno sudstvo", list piše o referendumu o ustavnim promenama u pravosudju.

DANAS "Referendum će uspeti ali ništa neće promeniti ", prenosi list izjavu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa o referendumu o ustavnim promenama u pravosudju. "Nasilna predaja titule, možda i trona" o deportaciji trenisera Novaka Djokovića iz Australije.

INFORMER List piše o smrti tinejdžerke usled infekcije korona virusom, kao i o deportaciji tenisera Novaka Djokovića.

KURIR "Kosovo je dužno da sprovodi sve obaveze", kaže za taj list Gabrijel Eskobar, zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara zadužen za južnu i centralnu Evropu.

NOVA "Novače, idemo dalje, napad na Pariz", poruka je lista teniseru Novaku Djokoviću posle odluke australijskih vlasti da ga deportuju. "Velike šanse da je omikron kraj korone ", izjavio je virusolog Milanko Šekler.

POLITIKA "Australija proterala svog šampiona i dobrotvora", o odluci australijskih vlasti da deportuju tenisera Novaka Djokovića. "Gradjani odlučivali o pravosudju", list piše o referendumu o promeni Ustavu u oblasti pravosudja.

SRPSKI TELEGRAF List ipiše o britanskom istraživanju, pod naslovom "Kraj korone".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.