AAA

DRUšTVO | 21.01.2022 12:15 > 21.01 12:30

SBB fondacija uručila donaciju udruženju Evo ruka

SBB fondacija saopštila je danas da je udruženju "Evo ruka" iz Zemuna, koje su osnovali roditelji dece sa smetnjama u razvoju, uručila donaciju belu tehniku i materijal za renoviranje objekta.

Kako je saopšteno, zahvaljujući toj donaciji, nove prostorije udruženja biće adaptirane i funkcionalne.

"Tradicionalno svake godine upućujemo donaciju od 10.000 evra udruženjima koja pomažu ugroženim kategorijama našeg društva. Ove godine naša donacija je, osim 'Evo ruka', pomogla i Ženskom centru Užice i centru BELhospice", rekla je Ana Stekić iz SBB fondacije.

Navodi se da udruženje "Evo ruka" neguje društveni aktivizam, povezuje zajednicu u cilju pružanja pomoći porodicama i razvija inovativnu inkluzivnu praksu.

Predsednica udruženja "Evo ruka" Ana Knežević rekla je da su zahvalni SBB fondaciji što je omogućila da novi prostor u koji su se preselili što pre učine funkcionalnim, kako bi nesmetano nastavili aktivnosti.

"Čvrsto verujemo da deci sa smetnjama u razvoju možemo pomoći jedino ako pomognemo njihovim roditeljima, zato su nam donacije i podrška zajednice izuzetno važni", istakla je Knežević.

SBB fondacija podseća da deset godina, uoči praznika, upućuje novčanu pomoć institucijama i organizacijama koje se bore za bolje sutra.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.