AAA

DRUšTVO | 27.01.2022 08:10 > 27.01 08:20

Naslovne strane za četvrtak, 27. januar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 27. januar najviše pišu o potencijalnim kandidatima vlasti i opozicije za predstojeće aprilske izbore, o korona virusu, razvoju konflikta Rusije i Ukrajine i o drugim dnevno političkim temama.

ALO O navodima Evropola na atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, list piše: "Zvicer i njegovi nalogodavci do detalja isplanirali atentat na Vučića".

BLIC List donosi istraživanje "Da li možete više puta da se zarazite omikronom". U tekstu "Zašto Djilas i Jeremić ne nose liste opozicije?" o najavama ko bi mogli da budu kandidati opozicije za predstojeće predsedničke, vanredne parlamentarne i za lokalne izbore.
VEČERNJE NOVOSTI O novim investicijama u preradu kukuruza koje je najavio ministar poljoprivrede Branislav Nedimović u tekstu "Kinezi će zaposliti 1.000 ljudi". Pod naslovom "I Crnogorci dobili saznanja o atentatu", list piše da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore obavestilo specijalnog tužioca o planovima za atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

DANAS U tekstu "Čerečenje Ponoša po tabloidnom receptu" o reakcijama medija na potencijalnu kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije. Demograf Ivan Marinković u intervjuu za list kaže da "treba očekivati 24.000 umrlih u 2021. samo od kovida".

INFORMER "Amerikanci zvanično potvrdili: Srpska vojska jača od hrvatske", navodi list.

KURIR O korona virusu, list piše "Deca su više ugrožena: Koronom zaraženo osam beba, najstarija ima samo 15 dana".

NOVA Nakon najave da će kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda biti Aleksandar Šapić, list piše "Koju je kosku Vučić ostavio za Vesića". U intervjuu za list, predstavnik pokreta Ne davimo Beograd navodi "Beograd je prva stepenica za pobedu u celoj Srbiji".

POLITIKA U tekstu "SNS i SPS odvojeno na izbornim listama" list piše da je vladajuća koalicija sve bliža toj odluci. O najnovijim dešavanjima u konfliktu izmedju Rusije i Ukrajine pod naslovom "Umesto turista, Gotland zaposeli do zuba naoružani vojnici".

SRPSKI TELEGRAF O kovid merama u svetu: "Amerikanci krenuli prvi. Ukida se obavezno nošenje maski". List povodom navoda Evropola o pokušaju atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića piše "Češki snajper bio spreman za Vučića".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.