AAA

DRUšTVO | 21.05.2022 10:15 > 21.05 10:15

Naslovne strane za subotu, 21. maj 2022. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 21. maj pišu o ispraćaju koji je u Beogradu organizovan za mladića iz Splita čije je telo pronadjeno u Dunavu posle višemesečne potrage, o ratu u Ukrajini i o drugim temama.

ALO "Lažne bombe i juče blokirale škole", ministar Aleksandar Vulin kaže da žele da nam unište ekonomiju. Ramuš Haradinaj odlikovao Mila Djukanovića, piše list.
BLIC "Gotovo je, odlazim sa sinom kući", list prenosi reči Nenada Periša, oca mladića koji je nestao pred Novu godinu a juče je otac njegovo telo preuzeo u Beogradu. "Pola Srbije za neutralnost oko rata i sankcija", o istraživanju javnog mnjenja u Srbiji oko spornih tema.

VEČERNJE NOVOSTI List citira grčkog ministra turizma: "Od 1. juna bez maske na plažu". O dojavama o podmetnutim bombama: "Lažne bombe u još 300 škola". List se bavi i tržištem nekretnina i navodi da će cene i dalje rasti "Poskupeće i zbog Rusa".

DANAS "Režimu ne treba dati oprost i šansu da preživi", kaže u intervjuu kandidat na predsetničkim izborima Zdravko Ponoš. Autorski tekst Vuka Draškovića "Ruski Vili Brant u Kijevu".

INFORMER List citira procene zapadnih stručnjaka "Sankcije ubijaju Evropu". Prognoziraju krizna vremena: "Čeka nas pakleno leto, a u avgustu prete strašne oluje".

KURIR List piše o ispraćaju tela Splićanina Mateja Periša i o slutnjama o sudbini nestale nekadašnje zvezde rijaliti programa: "Marijani se desilo isto što i Mateju?" U Srbiji jača trend potpisivanja predbračnih ugovora: "Čist račun, duga ljubav".

NOVA Intervju sa liderom Stranke slobode i pravde Draganom Djilasom: "Vojna neutralnost je moguća, politička nije". "Autobuska stanica kao Skadar na Bojani", list navodi da Beograd ni ove godine neće dobiti novu autobusku stanicu.

POLITIKA List piše da su hrvatski mediji opsednuti predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem: "Izlivi mržnje u javnom prostoru". O posledicama rata u Ukrajini: "Ko će profitirati na svetskim berzama žitarica".

SRPSKI TELEGRAF Finski ambasador u izjavi za list kaže "Ne menjamo stav o Kosovu". Zemlje Briksa šire savez kao protivtežu zapadu: "Kina bi da otme Srbiju od Evropske unije".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.