AAA

DRUšTVO | 23.05.2022 08:05 > 23.05 08:07

Naslovne strane za ponedeljak, 23. maj 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 23. maj 2022. godine pišu o širenju majmunskih boginja u svetu, troškovima školovanja u Srbiji, izborima.

POLITIKA Intervju sa ministrom prosvete Brankom Ružićem: "Srbija će u nauci tek da pruža svetu mnogo". List piše i da Srbiji "nedostaje 350 sudija".

ALO "Prva bomba okidač za haos", list piše da nikad nismo bili "bliže nuklearlnom ratu koji bi počeo korišćenjem manjih bojevih glava". List piše da "Hrvati Vučiću prete optužnicom".
BLIC O saobraćajnim nesrećama u Srbiji tokom vikenda: "Za 24 sata poginulo šest osoba". List donosi istraživanje "Koliko mame i tate košta školska godina".

VEČERNJE NOVOSTI Izjava virusologa Milanka Šeklera o boginjama koje se šire u svetu: "Majmunske boginje nisu velika pretnja". Pod naslovom "Zagreb opet Vučiću preti optužnicom" o potezima iz susedstva.

DANAS List donosi ocene analitičara u tekstu pod naslovom "Svetlana Bojković: Vlast prodaje našu zemlju i naše živote". O istraživanju studenata Fakulteta političkih nauka: "Mladi ideološki ne razlikuju SNS, SPS, DSS i SSP".

NOVA O školarinama na fakultetima u Srbiji: "Školarine od 560 do 2.000 evra za studente". List piše da jedan član vladajuće Srpske napredne stranke tvrdi da je na izborima bilo mahinacija u opštini Vračar: "Naprednjaci su me prijavili na lažnu adresu zbog izbora".

INFORMER Uoči razgovora dva predsednika Vladimira Putina i Aleksandra Vučića "Srbija dobija najnižu cenu ruskog gasa?!" Strani plaćenici u Ukrajini "Medju 'Azovcima' ima i ustaša".

KURIR "Šok u Pazaru", list piše da se pojavila i treća žena Mumera Zukorlića i da traži nasledstvo. "Iz Hrvatske zapretili podizanjem optužnice protiv Vučića".

SRPSKI TELEGRAF Ko napada Novaka Djokovića stigne ga kazna: "Noletova kletva". List saznaje "Pet stvari koje su ugovorili Orban i Vučić".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.