AAA

DRUšTVO | 02.07.2022 11:50 > 02.07 11:50

Naslovne strane za subotu 2. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za subotu 2. jul 2022. godine najviše pišu o političkim temama i pravcima spoljne politike.

ALO "Jokiću 273 miliona dolara", o novom ugovoru NBA košarkaša Nikole Jokića.
BLIC Posle poruke Kristofera Hila list piše "Vlast hoće u EU, desničari ne veruju Americi". Centralna tema naslovne strane "Posle gotovo dva i po meseca u inkubatoru "Beogradske četvorke uskoro stižu kući".

VEČERNJE NOVOSTI List piše da je EU saučesnik Prištine "Brisel znao za Kurtijev opasan plan". "Krtice" iz policije na direktnoj vezi sa narko bosom "Šarić iz ćelije davao naredjenje potpukovniku MUP-a".

DANAS Dve decenije od uvodjenja u obrazovni sistem verska nastava ima brojne probleme "Veronauka u praksi van kontrole prosvetnih vlasti". Ambasador SAD Kristofer Hil kaže "Vučić i ja se ne slažemo u svemu, ali nastavićemo da razgovaramo".

KURIR "Život sa Borislavomn Pekićem nikada nije bio dosadan", u autorskom tekstu piše LJiljana Pekić.

INFORMER "Roming nikad skuplji", o tome da je minut razgvora iz Egipta 400 a snimak na Instagramu 6.000 dinara. "Gde da letuje sa vaučerima od 15.000 dinara", o tome gde gradjani mogu da iskoriste vaučere za letovanje u Srbiji.

NOVA Koliko su koštale kampanje kandidata za predsednika Srbije "Vučić potrošio šest miliona, Ponoš ni 500 hiljada evra". Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić predstavio tim "Miroslav Čučković gradski menadžer".

POLITIKA Uoči početka konsultacija o parlamentarnoj većini "Socijalisti čekaju Vučićev poziv". Potpredsednik SPS-a Djordje Milićević navodi "Politiku vraćamo sa ulice u institucije".

SRPSKI TELEGRAF "Djuka: Zorana , srećan put u opoziciju", o stavu funkcionera Srpske napredne stranke Vladimira Djukanovića o novoj Vladi Srbije.
Ostale fotografije uz tekst


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.