AAA

DRUšTVO | 03.07.2022 10:00 > 03.07 10:06

Naslovne strane za nedelju, 3. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 3. jul 2022. godine pišu o geopolitičkom položaju Srbije, oružanom obračunu migranata kod Subotice, državnim vaučerima za odmor u Srbiji i drugim političkim i društvenim temama.

ALO "Srbi u strahu od ajkule ubice", o nesreći u kojoj je preminula žena u Hurgadi u Egiptu. "Samo lud čovek bi se odrekao Vučićevih saveta", gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić za list.
BLIC U tekstu "Razapeti smo izmedju džinova i zato želimo da smo neutralni" list prenosi stavove gradjana o položaju Srbije u svetu. U intervjuu za list, princ Filip Karadjordjević poručuje "Vreme je da smanjimo podele u društvu".

VEČERNJE NOVOSTI O broju vozača u alkoholisanom stanju u Srbiji, list piše "Ne mogu da stoje, a misle da mogu da voze". "Ambasadori kao emisari drskih ucena velikih sila", o porukama Srbiji od stranih diplomata.

INFORMER List piše, "Roming nikad skuplji Minut razgovora iz Egipta 400, a snimak na Instagramu 6.000 din". O pomoći države za letovanje u Srbiji, "Vodič gde da letujete sa vaučerima od 15.000".

KURIR Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović, "Nova vlada će ubrzati evropski put Srbije".

POLITIKA "'Nova kosovska realnost' istopila se u Ukrajinu", kaže ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković u intervjuu za list. "Šestoro povredjeno, jedna osoba ubijena", o oružanom obračunu migranata kod Subotice. O državnim vaučerima za odmor u Srbiji "Najtraženije banje, pa sela i planine".

SRPSKI TELEGRAF List ocenjuje, "Rusija i Belorusija postaju jedna država".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.