AAA

DRUšTVO | 26.07.2022 08:00 > 26.07 08:07

Naslovne strane za utorak 26. jul 2022. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o najavi odlaska Aleksandra Vučića sa čela Srpske napredne stranke (SNS), o novoj vladi i poskupljenju struje na jesen.

ALO List piše o proširenju istrage protiv narko bosa "Darko Šarić informacije iz BIA platio 50.000 evra".

BLIC List piše o reakcijama na izjave ambasadora SAD Kristofera Hila "Tri ključne Bajdenove poruke Srbiji". O plasmanu atletičarke Ivane Vulete na sedmo mesto na svetskom prvenstvu "Kompjuter 'presudio' Ivani".

VEČERNJE NOVOSTI List prenosi izjavu hrvatskog predsednika Zorana Milanovića "Vučić jedini tražio da ide u Jasenovac". O poskupljenju struje za domaćinstva "Veći račun za struju neće pre oktobra".

DANAS Novosadjanin Milorad Ljeskovac, kojem je privatno obezbedjenje tokom protesta u Novom Sadu klečalo na vratu kaže "Trebaće mi dugo da se psihički oporavim". List navodi da advokat i funkcioner SNS mesečno dobija 90.000 dinara od Gamzigradske banje "Vladimiru Djukanoviću redovan honorar od državne bolnice".

INFORMER "Srbija na najboljem putu", list piše o završetku izgradnje novog mosta na Savi. O trovanju turista u turskom letovalištu "Horor letovanje: Više od 100 Srba otrovano u Kušadasiju".

KURIR List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Očekujem da nova vlada bude formirana sredinom avgusta".

NOVA O novoj najavi odlaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa čela SNS "Vučić moćan i bez stranke, naprednjaci ga mole da ne ode". Piše i o uredbi Vlade Srbije, za koju ocenjuje da je napravljena isključivo da privuče ruske kompanije "Vlada daje pare firmama da zapošljavaju strance".

POLITIKA Prenosi izjavu predsednika Srbije o pojačanom pritisku zapada "Vlada po meri naroda, a ne po želji ambasadora". Ocena Fiskalnog saveta "Trebalo bi zamrznuti zarade u EPS-u do kraja 2023. godine".

SRPSKI TELEGRAF O reakcijama iz Hrvatske na nameru predsednika Vučića da poseti Jasenovac "Hrvati ne mogu Vučiću da oproste pominjanje Jasenovca".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.