AAA

DRUšTVO | 31.07.2022 09:55 > 31.07 09:55

Naslovne strane za nedelju, 31. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 31. jul najviše pišu o odluci Srpske napredne stranke da za predsednika parlamenta kandiduje Vladimira Orlića, o reakciji zvaničnika Beograda na odluku kosovskih vlasti da od 1. avgusta ne priznaju dokumenta iz Srbije, i o drugim temama.

ALO "SNS se opredelio Orlić vodi Skupštinu", o odluci predsedništva SNS-a.
BLIC Na naslovnoj strani lista slike i imena 17 žena koje su od početka godine ubijene u porodično-partnerskom nasilju "Femicid nacionalna tragedija". Intervju sa predsednikom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem "Poslednji izbori pokazali su pravo lice opozicije".

VEČERNJE NOVOSTI O odluci predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) "Orlić kandidat SNS za šefa parlamenta". List piše o reakcijama zvaničnog Beograda na odluku vlasti u Prištini da od 1. avgusta na Kosovu ne priznaju srpska dokumenta "Naš narod na KiM sam će osnovati ZSO".

KURIR O odluci Srpske napredne stranke "Orlić kandidat za novog predsednika Skupštine". Pod naslovom "Imunitet", list piše o tome ko je najbolje zaštićen od korona virusa.

POLITIKA List prenosi izjavu ministra spoljnjih poslova Nikole Selakovića povodom odluke vlasti u Prištini "Kurti sprema pakao u narednim danima". O odluci Predsedništva SNS "Vladimir Orlić kandidat SNS-a za predsednika Skupštine Srbije".

SRPSKI TELEGRAF "Orlić vodi Skupštinu", o odluci Srpske napredne stranke da Vladimiru Orliću poveri mesto predsednika Skupštine Srbije.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.