AAA

DRUšTVO | 06.08.2022 10:45 > 06.08 11:02

Naslovne strane za subotu, 6. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 6. avgust 2022. godine, pišu o skupovima povodom godišnjice vojno-policijske akcije Oluja u Hrvatskoj i Srbiji, sudbini Vlade Crne Gore nakon potpisivanja temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, dodeli nacionalnih frekvencija i drugim temama.

BLIC O evropskom putu srpskih fudbalskih klubova list piše u tekstu "Zvezda u borbi za plej-of Lige šampiona". "Počinje Premijer liga Mitrović ili Salah", o novoj sezoni najjačeg engleskog fudbalskog takmičenja.

VEČERNJE NOVOSTI Nakon posete predsednice Predstavničkog doma SAD Nensi Pelosi Tajvanu, list piše "Kina stopirala saradnju sa SAD, vri oko Tajvana". "Sudbina Vlade Crne Gore 19. avgusta u rukama Demokrata", navodi list.

DANAS Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenjuje da povodom govora predsednika Srbije Aleksandra Vučića na skupu posvećenom godišnjici stradanja u akciji Oluja "Vučić uzdiže sebe, a unižava Srbiju". "Obrazloženje REM-a brani neodbranjivo", o stavu tog tela povodom dodele nacionalnih frekvencija televizijama Prva, B92, Pink i Hepi.

NOVA Narodni poslanik liste "Ujedinjeni" Vladeta Janković kaže za list "Povukao bih se iz parlamenta ako bi režim nastavio sa gadostima". O skupu koji je u Srbiji organizovan povodom godišnjice akcije "Oluja" list piše "Užasna sudbina stradalih i prognanih iskorišćena za odgovor SNS na proteste".

POLITIKA "U Kninu ustaški poklički i nacistički pozdravi", o tome šta se u Hrvatskoj dogadjalo povodom godišnjice akcije "Oluja". "Opasno ponašanje obolelih od korone koji nisu u izolaciji", kaže profesor Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu Vladimir Jurišić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.