AAA

DRUšTVO | 11.08.2022 08:05 > 11.08 08:05

Naslovne strane za četvrtak, 11. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o situaciji sa korona virusom, privodjenju bivšeg rektora kragujevačkog Univerziteta a bave se i nizom političkih i ekonomskih tema.

BLIC List, u tekstu pod naslovom "Moćna ruska propaganda da Moskva gradi baze po Srbiji", piše da Moskva nastavlja sa dezinformacijama. "Bahati rektor uhapšen zbog lažnih diploma", o privodjenju bivšeg rektora kragujevačkog Univerziteta.
VEČERNJE NOVOSTI "Koronu dnevno dobije i do 35.000 ljudi?", o "zamagljenoj situaciji" sa širenjem korona virusa. U tekstu "Hrvatima nezakonito podelili diplome?, list piše o privodjenju bivšeg rektora kragujevačkog Univerziteta.

ALO "Pljačkaši napali Tadića", list piše o napadu na kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Dušana Tadića u Amsterdamu.

DANAS "Napad na Danas zbog Vučićeve stare afere", o tome da su premijerka, tabloidi i Nebojša Krstić optužili Danas za objavu ličnih podataka predsednika Srbije. "Srbija u vrhu po upotrebi lekova za smirenje", list piše o statistici o prometu medikamenata u svetu.

INFORMER List prenosi izjavu generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga "NATO će da spreči rat na Kosovu".

KURIR List o kampanji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Hrvatskoj piše pod naslovom "Histerija".

NOVA "Gašić u igri za mesto u Vladi", o saznanjima da bi aktuelni direktor BIA Bratislav Gašić mogao da bude ministar u novoj Vladi Srbije. List piše o poslovima sa državom kompanija koje su u vlasnišvtu ljudi bliskih vlasti u tekstu pod naslovom "SNS tajkuni koji drmaju Srbijom".

POLITIKA "Do sada dve milijarde evra stranih investicija", o ulaganjima u Srbiju, u prvih sedam meseci ove godine. "Država neće tolerisati kršenje Uredbe o ceni hleba", o poštovanju vladine uredbe o ceni hleba.

SRPSKI TELEGRAF Intervju sa predsednikom Skupštine Srbije Vladimirom Orlićem: "Ne plašim se opozicije".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.