AAA

DRUšTVO | 13.08.2022 08:05 > 13.08 08:05

Naslovne strane za subotu, 13. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 13. avgust pišu o ubistvu 11 osoba u Crnoj Gori,  o televozijskom inretervjuu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, njegovoj adresi, izjavama episkopa Nikanora i pretnjama LGBT+ zajednici i novim dešavanjima na Kosovu i Metohiji.

ALO "Svedok otkopava Veljine milione", da je Srdjan Lalić odlučio da prizna sve što zna o grupi Veljka Belivuka, optuženoj za brojne zločine, čiji je član bio. "Užas na Cetinju, ubijena i deca"", o višestrukom ubistvu na Cetinju.
BLIC "Masakr na Cetinju", o višestrukom ubistvu u ovom gradu. "Pripadnicima Vojske Srbije od 1.janura veće plate 25 odsto", iz intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

VEČERNJE NOVOSTI "Zovu na oružje protiv gejeva" o izjavi episkopa Nikanora. "Pomahintali Cetinjanin ubio 10 ljudi", o tragediji u Crnoj Gori.

DANAS U tekstu "Vučić predsednik sa tajnom adresom", list piše o tome da su sve adrese bivših predsednika bile poznate. "Cenzura za ruske umetnike ima dva kraja", nakon odbijanja Kulaš orkestra iz Ukrajine da nastupi na festivalu u Crnoj Gori zbog ruske muzičarke Nine Kravic.

INFORMER O višestrukom ubistvu na Cetinju "Psiho pobio 10 ljudi". Piše i o jednom od optuženih u postupku protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koja se tereti za više ubistava "Lalić je opsednut Hitlerom".

KURIR "Masakr na Cetinju", o višestrukom ubistvu na Cetinju. "Kandidati za premijera su Ana Brnabić i Miloš Vučević",  iz intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

NOVA U intervjuu za list, osnivač pokreta "Srbija centar" Zdravko Ponoš kaže "Ni u novoj Vladi neće biti časnih ljudi". "SNS u kampanji potrošio skoro kao sve ostale stranke zajedno", o troškovima predizborne kampanje.

POLITIKA "U pucnjavi na Cetinju 11 mrtvih i šestoro povredjenih", piše list i dodaje da je napadač ubijen u obračunu sa policijom. "Koga nišane albanski teroristi na Kosmetu", o navodima Beograda da Priština priprema likvidacije na severu Kosova. "Znamo imena Srba koje Priština želi da likvidira", iz intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

SRPSKI TELEGRAF "Svedok otkriva Veljin spisak plaćenika", o Srdjanu Laliću koji se nagodio sa tužilaštvom i pristao da u zamenu za blažu kaznu svedoči o zločinima kriminalne grupe koja se tereti za više ubistava. "Vojsci plate veće 25 odsto", iz intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.