AAA

DRUšTVO | 14.08.2022 08:05 > 14.08 08:05

Naslovne strane za nedelju, 14. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 14. avgust, najviše pišu o višestrukom ubistvu na Cetinju a bave se i nizom poltičkih i drštvenih tema.

ALO List piše o masovnom ubistvu na Cetinju, pored ostalog i pod naslovom "Šokantno otkriće: Vukov ubica hapšen zbog terorizma", u tekstu o čoveku za kojeg mediji navode da je ubio V.B. koji je prethodno usmrtio deset ljudi, medju njima i dvoje dece.
BLIC "Umetnost je danas moja jedina svetlost", za list govori glumica Svetlana Ceca Bojković. "Nisam vatrogasac ali mogu da pomognem", kaže novi trener fudbalera Partizana Gordan Petrić. List piše i o višestrukom zločinu u Crnoj Gori "Misterije masakra na Cetinju".

VEČERNJE NOVOSTI "Kroz jedan gen otkrivanje 4.000 genskih bolesti", o novinama u radu Ginekološko akušerske klinike "Narodni front". "Srbija uvek iznad svega i iznad svih nas", o stavovima gradonačelnika Novog Sada i funkcionera Srpske napredne stranke Miloša Vučevića, koji je predstavljen kao jedan od mogućih kandidata za mandatara za sastav nove vlade.

KURIR List piše o masovnom ubistvu na Cetinju pod nalsovom "Zlo".

POLITIKA "Isti aršin važi za sve poslanike", rekao je predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić. "Nezapamćeni zločin zavio Crnu Goru u crno", o masovnom ubistvu na Cetinju, u kojem je, zajedno sa napadačem ubijeno 11 i ranjeno šest osoba.

SRPSKI TELEGRAF List piše da se Nemačka suočava sa nepovoljnim prognozama "Nemačku čekaju masovni nemiri". Kapiten Partizana Slobodan Urošević posle incidenata na utakmici Lige Evrope protiv AEK-a kaže "Hteli su da me biju na stadionu".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.