AAA

DRUšTVO | 17.08.2022 08:05 > 17.08 08:05

Naslovne strane za sredu, 17. avgust 2022. godine

Naslovne strane beogradskih dnevnih listova za sredu, 17. avgust 2022, pišu o odlasku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Brisel, korona virusu, aferama, kao i o visokim cenama opreme za učenike.

DANAS List o dešavanjima na Univerzitetu u Kragujevcu: "Univerzitet u Kragujevcu ignoriše aferu poništenih diploma". "Još nema ni konkursa za direktora policije", o konkursu za novog direktora policije, jer je Vladimiru Rebiću istekao mandat pre osam meseci.
BLIC Kremlj očajnički želi da zadrži uticaj na Balkanu: "Moskva u panici jer se Srbija okreće zapadu". Novi sistem kontrole brzine vozila: "Kamere snimaju na 50 lokacija duž auto-puteva".

ALO Piše o mogućim razlozima saobraćajne nesreće u Bugarskoj "Autobus pun dece sleteo zbog grisine!"

VEČERNJE NOVOSTI Zapad uoči dijaloga Beograda i Prištine u Briselu: "Kvinti preče prištinske tablice od mira na KiM". Dogovor vlade Srbije i poljoprivrednika: "Za kilogram suncokreta 73 dinara".

INFORMER O ratovima širom sveta pod naslovom "Amerika, zbog Ukrajine, pravi haos od Balkana do Tajvana?!" Nikad skuplja škola: "Djak košta najmanje 20 hiljada dinara".

KURIR Analiza stručnjaka o kosmetskom pitanju kaže da je Amerika "Ključni igrač" jer jedina može da pritisne Prištinu. Bliži se polazak u školu "Za opremanje dva djaka roditeljima potrebno više od 70 hiljada dinara".

NOVA Član tima Zdravka Ponoša Igor Avžner za list: "Poruke vlasti nisu marketing, nego ispiranje mozga". List o Rio Tintu: "Iskopavanje litijuma u Srbiji očigledno nije završena priča Vučić nastupa kao glavni portparol 'Rio Tinta'".

POLITIKA O korona virusu: "Sa odmora dolaze zaraženi koronom". List piše: "Za 540 dana Kurtijeve vlasti, 210 napada na Srbe".

SRPSKI TELEGRAF Piše o političkom prepucavanju Duška Vujoševića i funkcionera SNS-a Darka Glišića koji tvrdi da "Vujošević pljuje Srbiju za malo evrića".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.