AAA

DRUšTVO | 25.08.2022 08:10 > 25.08 08:10

Naslovne strane za četvrtak, 25. avgust 2022. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o sednici Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) na kojoj je doneta odluka o mandataru za sastav nove vlade, o pregovorima izmedju Beograda i Prištine, epidemiji korona virusa i o drugim temama.

ALO "U Hrvatskoj gas skuplji 450 posto", o poskupljenju gasa zbog sankcija koje je EU uvela Rusiji, posle njenog napada na Ukrajinu.
BLIC O sednici Predsedništva SNS na kojoj je doneta odluka o mandataru za sastav nove Vlade Srbije "Ime premijera tek za 48 sati".

VEČERNJE NOVOSTI List prenosi izjavu predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića nakon sednice predsedništva te stranke "I Vučeviću i Brnabićevoj mesto u Vladi". "Sociolozi, a predaju matematiku", o krizi sa nastavničkim kadrovima.

DANAS O gubicima u Elektroprivredi Srbije "Srbija na zimu mora da bira: struja ili pare". "Nova vlada oročena zbog Vučićevog načina vladanja", list piše o prognozama da li će nova Vlada Srbije trajati pun mandat.

INFORMER List piše o zahtevima iz Prištine, u vezi pregovora sa Beogradom "Kurti preti Srbima: RKS tablice milom ili silom". "Beba od 4 dana na respiratoru", o epidemiji korona virusa u Srbiji.

KURIR "Odluka" o najavi Aleksandra Vučića nakon sednice predsedništva SNS-a da će odluku o mandataru za sastav nove Vlade Srbije saopštiti u naredna dva dana, kao predsednik Srbije.

NOVA "I Vučić i Kurti da sidju sa brvna", list piše o pregovorima Beograda i Prištine koje vode predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti. Šta sve traže na tehničkom pregledu "Auto 'pada' tehnički i zbog sitnice".

POLITIKA "U novoj vladi biće i Brnabićeva i Vučević", izjava Aleksandra Vučića nakon sednice predsedništva SNS. "Odbornici sa severa KiM podržali predsednika Srbije u nalaženju rešenja", o pregovorima izmedju Beograda i Prištine.

SRPSKI TELEGRAF "Karić za Rusa kupio tri firme", o kupovini firmi u Srbiji od kompanije Bogoljuba Karića.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.