AAA

DRUšTVO | 24.09.2022 08:05 > 24.09 10:17

Naslovne strane za subotu, 24. septembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote, 24. septembra najviše pišu o Rusima koji dolaze u Beograd posle proglašenja vojne mobilizacije u toj zemlji, o javnom dugu Srbije i o Generalnoj skupštini UN u Njujorku.

ALO List piše o problemima roditelja dece s posebnim potrebama "Sedište za auto čak 2.000 evra".

BLIC "Ruske izbeglice podigle cenu iznajmljenih stanova u Beogradu za 50 odsto", o sve višim cenama kirije i broja izbeglica iz Rusije. List prenosi razgovore sa Rusima koji beže od mobilizacije pod naslovom "Putin nas je lagao da je sve u redu".

VEČERNJE NOVOSTI O dešavanjima na Kosovu u tekstu pod naslovom "Kurtiju šalju vojnu opremu kao Zelenskom". O odnosima velikih svetskih sila, Rusije i Amerike "Nuklearni rat kuca na vrata sveta".

DANAS "Dug Srbije dostigao 31,5 milijardi evra", o tome može li privredni rast da opravda sve veće zadsuživanje zemlje. "Ne podaje se SBB", saopštila je ta komapnija i upozorila na propagandni rat.

INFORMER "Šolc i Makron povukli 'ucenu'", o izjavi zvaničnika EU da ne postoji novi predlog za nastavak dijaloga o Kosovu. Posle odluke ruskog predsednika da pokrene mobilizaciju list prenosi novo saopštenje iz Kremlja "Ko napadne Donjeck, taj je napao i Moskvu".

KURIR "Svet više neće biti isti", list prenosi izjave predsednika Srbije iz Njujorka gde je učestvovao na zasedanju Generalne skupštine UN:

NOVA "Za decu lekara umrlih od kovida Komora nema novca", o pravilniku za dodelu pomoći. "Partizan može da izgubi i stadion i ime", o Fudbalskom klubu Partrizan.

POLITIKA "Sa svima u opoziciji imamo normalnu komunikaciju", kaže lider Demokratske stranke Zoran Lutovac. "Vučić: Pred nama su teško vreme i veliko breme", o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

SRPSKI TELEGRAF O boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujorku i sastancima koje je tamo imao "Vučić u četiri oka s glavnim strategom Bele kuće". "Šta stvarno jedemo u paštetama i viršlama", povodom afere posle pronalaska opasne bakterije u tim namirnicama.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.