AAA

DRUšTVO | 26.09.2022 08:30 > 26.09 09:01

Naslovne strane za ponedeljak, 26. septembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 26. septembar najviše pišu o delimičnoj mobilizaciji u Rusiji, ulasku Kosovskih snaga bezbednosti na sever Kosova, epidemiji korona virusa i o drugim temama.

VEČERNJE NOVOSTI Povodom ulaska Kosovskih snaga bezbednosti u Zubin Potoklist piše: "Kurti sad i vojskom upada na sever KiM". Intervju sa liderom crnogorskog Demokratskog fronta Andrijom Mandićem: "Milo je Ustav bacio pod noge, biće zato smenjen".

DANAS Ocene lekara o zadržavanju pacijenata u bolnicama: "Svaki dan neko sa 'nekovid' odeljenja završi u Batajnici". O podizanju kamatne stope: "Krediti u Srbiji biće sve skuplji".
BLIC List piše da se nastavlja "haos" sa mobilizacijom u Rusiji: "Putin žrtvuje sirotinju iz bespuća Rusije".

INFORMER List o obraćanju javnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića: "Udar na Srbiju Najjači pritisci od 1999! Vučić će se u naredna 72 sata obratiti naciji i objaviti sve odluke". Prognoza Republičkog hidrometeorološkog zavoda: "Ova zima će biti hladnija nego prošla Čeka nas 20 ledenih i 60 'mraznih' dana".

KURIR List ocenjuje da "Srbiji opet prete blokadom na putu ka EU".

NOVA O najavi ministra finansija Siniše Malog o povećanju penzija, list piše: "Inflacija će i dalje pustošiti plitke džepove penzionera". List piše o planovima prelaska na obnovljive izvore energije: "Svaka treća kuća u Srbiji dobijaće energiju od sunca".

POLITIKA Izjava ministra spoljnjih poslova Nikole Selakovića povodom referenduma koji Rusija organizuje u delovima Ukrajine: "Srbija neće prihvatiti rezultate referenduma".

SRPSKI TELEGRAF Ministar finansija Siniša Mali o budžetu: "Bogatstvo Srbije prvi put preko 60 milijardi evra".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.