AAA

DRUšTVO | 25.11.2022 08:10 > 25.11 08:17

Naslovne strane za petak, 25. novembra 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 25. novembar, pišu o Kosovu posle dogovora o registarskim tablicama vozila i o prvoj utakmici fudbalera Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, u kojoj su rezultatom 2:0 izgubili od Brazila.

ALO Svetsko prvenstvo  "Orlovi glavu gore, idemo dalje". Kako se Uroš Piperski predstavljao na skaj aplikaciji: "Lebroj Džons vodja Vračaraca".

BLIC List u tekstu pod naslovom: "Tablice su pobeda, ali najteže nam tek dolazi" piše da su pregovori Beograda i Prištine sve bliži "kritičnoj fazi". Svetsko prvenstvo: "Piksi besneo: fizički smo pali, bio sam besan!".

VEČERNJE NOVOSTI "Lekcija Brazila ne znači predaju", piše list. Posle dogovora o registarskim tablicama list piše: "Kurti da sprovede sve stare sporazume".

DANAS "Taktička pobeda ili strateški poraz" o oprečnim reakcijama na dogovor koji su postigli pregovarači Beograda i Prištine u Briselu. Svetsko prvenstvo "Remek-delo Rišarlisona presudilo 'orlovima'".

NOVA List piše da je "polovičan dogovor" Beograda i Prištine vratio stvari na početak: "Jedini uspeh krhki mir na Kosovu". Svetsko prvenstvo u fudbalu: "Brail prejak za 'orlove'"

INFORMER Obraćanje predsednika Srbije Aleksadra Vučića: "Priznanje Kosova ne dolazi u obzir". Svetsko prvenstvo: "Moćni Brazil prejak za Srbiju".

KURIR "Vri na Kosovu", obraćanje predsednika države Aleksandra Vučića. Svetsko prvensto: "Glavi gore, Brazil bio bolji, ali ništa nije gotovo".

SRPSKI TELEGRAF Supersonične rakete: "Putin šalje ubice brodova na NATO". Svetsko prvenstvo: "Ni hrabri ni srećni"

POLITIKA "I da uvedemo sankcije Rusiji, tražili bi da priznamo Kosovo" prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Svetsko prvenstvo "Brazil bolji od Srbije".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.