AAA

DRUšTVO | 28.11.2022 08:10 > 28.11 08:10

Naslovne strane za ponedeljak, 28. novembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 28. novembar najviše pišu o nasilju u školama, ekološkim protestima ispred vlade Srbije, o imovini ministara i o drugim temama.

ALO O zapleni droge u Belgiji "Uhapšeni Vračarci otkucali Džonija za 115 kilograma kokaina". Rat u Ukrajini "Putin mobiliše još dva miliona Rusa!".
BLIC List piše o nasilju u školama "Napad na nastavnike kao napad na državu".

VEČERNJE NOVOSTI O epidemiološkoj situaciji "Zatvara se većina kovid ambulanti". Intervju sa ministrom odbrane Kipra Haralambosom Petridisom "Kipar ne menja stav o Kosovu".

DANAS "Traže ostavke i odlazak Rio Tinta" o protestu ekoloških organizacija ispred vlade Srbije. "Srbija ulaže u odbranu više od Hrvatske", list piše o vojnim budžetima dve države.

NOVA "Maja Gojković najbogatija, Ružić živi samo od plate", list piše o imovini ministara na osnovu podataka Agencije za sprečavanje korupcije. Intervju sa rediteljem Goranom Markovićem "Deceniju ljudi ropću pod tiraninom, i ne bune se".

INFORMER "FIFA licemeri", Srbiji prete kaznom zbog zastave Kosova u svlačionici 'Orlova'". Nemci priznali "Tražimo Kosovo nudimo ništa".

KURIR "Razradjena šema", istraga o švercu 115 kilograma kokaina i ulozi "vračarske grupe". Svetsko prvenstvo "'Orlovi' ne pomišljaju na poraz".

SRPSKI TELEGRAF Tvrdi da se obistinjuju teorije zavere "Svetom vlada 38 ljudi". Iz Kijeva "Putin otrovao šefa diplomatije Belorusije?".

POLITIKA Intervju sa višim javnim tužiocem u Beogradu Nenadom Stefanovićem "Navode Dijane Hrkalović proveravamo i u inostranstvu". Intervju sa ruskim rediteljem Aleksandrom Sokurovim "Kakva je to ideja koja ima veću vrednost od ljudskog života".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.