AAA

DRUšTVO | 04.12.2022 08:15 > 04.12 10:39

Naslovne strane za nedelju, 4. decembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 4. decembar, najviše pišu o nastupu fudbalera Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, a bave se i situacijom u prosveti i zdravstvu.

ALO O političkim provokacijama albanskih fudbalera u meču Švajcarske protiv Srbije "OVK na Mundijalu". List prenosi i izjavu ministra finansija Siniše Malog o isplati pomoći mladima u protivvrednosti 50 evra "Mali: Za pomoć se prijavilo više od 600.000 mladih".

BLIC List piše o igri fudbalera Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, pod naslovom "Pet grehova Piksijevih". "Bličik: Zamrzavanje pregovora Srbije i EU nije opcija", kaže izvestilac za Srbiju u Evropskom parlamentu Vladimir Bilčik.

VEČERNJE NOVOSTI List piše o fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru u tekstu pod naslovom: "Zašto su 'orlovi'" prerano sleteli". "Kazne i za direktore ako kriju nasilje u školama", kaže ministar prosvete Branko Ružić.

KURIR Pod naslovom "Tek smo počeli", list piše da reprezentacija Srbije posle neuspeha na Svetskom prvenstvu u fudbalu ipak ima budućnost. O peticiji za zabranu crtanih filmova sa lgbt likovima "Varnice zbog Diznija".

POLITIKA "Nijedan lekar neće biti oteran sa posla", kaže ministarka zdravlja Danica Grujičić. "Oko 200.000 naših gradjana ide na doček Nove godine u inostranstvo", o predstojećoj proslavi.

SRPSKI TELEGRAF O neuspehu reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu "Orlovi kao muve bez glave".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.