AAA

DRUšTVO | 05.12.2022 08:10 > 05.12 08:10

Naslovne strane za ponedeljak, 5. decembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 5. decembar najviše pišu o sednici skupštine Srbije na kojoj će se raspravljati o budžetu za narednu godinu, povratku srpske fudbalske reprezentacije sa Svetskog prvenstva u Kataru i o drugim temama.

ALO List piše da su se fudbaleri Srbije, nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u Kataru vratili u Beograd, u tekstu pod naslovom: "Piksi danas polaže račune". "Dijaspora najbolje lobira za Srbiju", kaže ministar bez portfelja zadužen za dijasporu Djordje Milićević.
BLIC "Kirija tera i radnike i studente na ulicu", o povećanju stanarina u Beogradu zbog dolaska ruskih državljana. "'Orlovi' stigli bez petorice i bez reči", o povratku srpske reprezentacije nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru.

VEČERNJE NOVOSTI "Izmislili kinesku policiju u Srbiji", o navodima medija u inostranstvu da Kina ima svoje policajce u više zemalja sveta, pa i u Srbiji. "Tiho poleteli još tiše se prozemljili", o povratku u zemlju fudbalske reprezentacije Srbije nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

DANAS List piše o sednici republičkog parlamenta na kojoj će se u ponedeljak raspravljati o budžetu za 2023. godinu "Siniša Mali: Narednog decembra prosečna zarada 820 evra". Izjava predsednice beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mile Popović povodom inicijative opozicije za smenu gradonačelnika Aleksandra Šapića "Važna poruka je što SNS i SPS nisu glasali ni za ni protiv Šapića".

INFORMER List piše da su se fudbaleri Srbije, nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u Kataru vratili u Beograd, u tekstu pod naslovom: "Deca dočekala orlove". List prenosi stav predsednika Srbije u tekstu pod naslovom :"Vučić: Učiniću sve da se čuju Srbi sa Kosova".

KURIR List piše da su se fudbaleri Srbije, nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u Kataru vratili u Beograd, u tekstu pod naslovom: "Orlovi stigli Beograd, navijači opsedali Vlahovića"."Srbi češće idu kod astrologa nego u crkvu", o neobičnim navikama.

NOVA List navodi da bi izostanak sa samita u Tirani za Srbiju bio "Novi korak ka potpunoj izolaciji zemlje". "Vučićeva Srbija je crna rupa Evrope", intervju sa akademikom Dušanom Teodorovićem.

POLITIKA O pozivu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za učešće na samitu u Tirani "Odluka u interesu gradjana Srbije".

SRPSKI TELEGRAF List piše da su se fudbaleri Srbije, nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u Kataru vratili u Beograd, u tekstu pod naslovom: "Bolje se slikaju nego što igraju".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.