AAA

DRUšTVO | 27.01.2023 08:00 > 27.01 08:00

Naslovne strane za petak, 27. januar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 27. januar 2023. godine najviše pišu o naoružavanju Ukrajine, o evropskom predlogu za rešavanje kosovskog pitanja, navodima da gradonačelnik Beograda poseduje vilu u Trstu, a pišu i o drugim aktuelnim političkim i ekonomskim temama.

BLIC List piše o izmenjenom evropskom predlogu za rešavanje kosovskog pitanja, pod naslovom "Misterija 11. tačke". O akciji Blic fondacije za pomoć srpskim bolnicama "Da u dečjim sobama ne bude tuge".
VEČERNJE NOVOSTI O ratu u Ukrajini i naoružanju koje traži Kijev "Zelenski sad traži i avione". List piše o usporenom izdavanju elektronskih sertifikata, pod naslovom "Nema čipova, pa kasne e-fakture".

DANAS List prenosi navode da je gradonačelnik Beograda Aleksandar "Šapić krio da je kupio vilu u Trstu za 820.000 evra". List donosi analizu o evropskom predlogu za rešavanje kosovskog pitanja "Rok Vučiću za Kosovo najkasnije kraj godine". "Grafiti Ratku Mladiću i dalje stoje", prenosi taj list.

INFORMER Predsednik Ukrajine ima sulude planove "Zelenski bi da gađa Rusiju".

KURIR Skandal u Australiji "Novaku otac naneo štetu" kada se slikao sa ruskim navijačem.

NOVA "Šapić od Srbije krije vilu u Trstu, a od poreznika u Italiji gde živi", piše list. List donosi predlog statuta koji je izradila fondacija Fridrih Ebert "Rad i budžet ZSO pod nadzorom Prištine".

POLITIKA "Kijev najavljuje napade na Moskvu i Peterburg", prenosi list. O pojavi nove vrste droge, pod naslovom "'Snus' među đacima". O poseti šefa srpske diplomatije Ivice Dačića Turskoj "Erdogan u februaru dolazi u Srbiju".

SRPSKI TELEGRAF Crne prognoze pod naslovom "Evropu čeka deveti krug pakla" o inflaciji, padu berzi i recesiji. List kritikuje opoziciju "Svi kao jedan protiv Vučića".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.