AAA

DRUšTVO | 31.01.2023 08:00 > 31.01 08:00

Naslovne strane za utorak 31. januar 2023. godine


Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za utorak 31. januar 2023. godine najvše pišu o uspehu Novaka Đokovića i o izjavi predsednika Hrvatske i dešavanjima u vezi sa Kosovom.

ALO "Mali: Prve uvećane penzije stižu 2. februara", o isplati penzija. List piše o pobedi tenisera Novaka Djokovića na turniru u Australiji u tekstu "Osveta Srbina".
BLIC O Novaku Đokoviću koji je posle osvojenog Australijan opena ponovo na prvom mestu "Tajna Novakove glave". O izjavi predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da je međunarodna zajednica anektirala Kosovo "Hrvati priznali da nam je oteto Kosovo".

VEČERNJE NOVOSTI Najveći deo naslovne strane posvećen Novaku Đokoviću i broju njegovih titula "Rekord sigurno pada, Novak napada kotu 25". List piše da uz plan Evropske unije za Kosovo postoji i non-pejper dokument "Zapadne sile ne isključuju novi 'Rambuje'".

DANAS O mogućem uticaju aktuelnih problema sa Kosovom na homogenost Srpske napredne stranke "SNS opstaje dok ima apanaže za članstvo". "Ceo državni aparat služio u uništavanju dokaza za 'Doljevac'", o brojnim kontroverzama četiri godine nakon saobraćajne nesreće.

INFORMER List prenosi izjavu odlazećeg predsednika Češke Miloša Zemana "Kosovo nije država". "Pregovori s Prištinom trajaće bar do 2030", o mogućem sporazumu Prištine i Beograda.

KURIR Posle pobede tenisera Novaka Đokovića na turniru u Australiji list piše da više niko ne mođe da kaže da nije najbolji na svetu, u tekstu pod naslovom: "Jel' sad jasno".

NOVA Piše o detaljima nove optužnice protiv pljevaljskog narko bosa "I tužilac radio za Šarićev klan". Marko Jakšić iz Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije kaže "Vučić ne može da brani Srbiju, on je ucenjena ličnost".

POLITIKA Prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa otvaranja obnovljenog Češkog doma u Beogradu "Zeman je bio uz nas kad su to smeli samo hrabri". List citira i predsednika Hrvatske "Oteli smo Srbima Kosovo".

SRPSKI TELEGRAF List citira predsednika Hrvatske Zorana Milanovića "Kosovo je oteto od Srbije".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.