AAA

DRUšTVO | 04.02.2023 10:15 > 04.02 10:25

Naslovne strane za subotu, 4. februar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o posebnoj sednici Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, izmeštanju beogradskog Zoo-vrta, protestu mlekara i o drugim društvenim i političkim temama.

POLITIKA List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Strane službe planski razaraju Srbiju". "Beogradski Zoo-vrt se seli na Adu Ciganliju", o najavi gradonačelnika Beograda.
DANAS O dvodnevnoj sednici Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji i budućnosti Beograda u dijalogu sa Prištinom, list piše pod naslovom "Vučićev ćorsokak". "Uvozno mleko teklo Nemanjinom", o protestu mlekara ispred Vlade Srbije.

ALO List piše o porodičnom nasilju u Beogradu "Ženi lomio kosti pa se postideo!".

BLIC "Šta nam je donelo 200.000 Rusa", ekonomisti govore za list o građanima Rusije koji od početka rata u Ukrajini dolaze u Srbiju. "Vidić ulazi u trku za predsednika FSS", o upražnjenom mestu na čelu Fudbalskog saveza Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI "Britanci iz senke kuraže Kurtija", o izjavama britanskog izaslanika za Zapadni Balkan Stjuarta Piča o obavezi Prištine da formira Zajednicu srpskih opština. "Morbile stigle i u grad nevakcinisanih", o prvom slučaju malih boginja u Novom Sadu.

INFORMER Obraćanje predsednika Srbije Alesandra Vučića na posebnoj sednici parlamenta o Kosovu i Metohiji: "Služim Srbiji a ne Rusiji ili Zapadu".

KURIR "Vučić: Verujem da možemo da sprečimo ulazak Kosova u UN", obraćanje predsednika Srbije na posebnoj sednici parlamenta.

NOVA "Zoo-vrt treba da se seli, ali je lokacija pogrešna", o najavama za izmeštanje Zoo-vrta na Adu Ciganliju. "Horor čekaonice", o stanju u srpskim bolnicama.

SRPSKI TELEGRAF Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio u Narodnoj skupštini "Zanima me samo opstanak Srbije, a ne opstanak na vlasti!".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.