AAA

DRUšTVO | 09.02.2023 08:25 > 09.02 08:25

Naslovne stane za četvrtak, 9. februar 2023. godine

Dnevne novina izdanja za četvrtak, 9. februara 2023. pišu na naslovnim stranama o zemljotresima u Turskoj i Siriji, odnosima Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, o novim pravosudnim zakonima.

ALO Glumica Branka Veselinović preminula u 105. godini "Poslednja želja joj bila da upozna Noleta". O nekadašnjoj ministarki Zorani Mihajlović list piše pod naslovom "Svi beže od Zorane".
BLIC "Zaratile majka i svekrva Ane Volš", piše list o tekstu iz Amerike. Akcija "Blic fondacije": "Dr Zorica leči malog Alekseja baš kao nekad njegovog tatu".

DANAS Advokat Zdenko Tomanović: "Na delu je opet simuliranje napretka ka vladavini prava". Zemljotres u Turskoj i Siriji: "Glavna briga u Srbiji je gradnja kuća bez papira".

NOVA "Vlast će i Sajam da žrtvuje zbog Beograda na vodi", list piše o novim građevinskim planovima u Beogradu. Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević: "Orlić se ponaša kao stečajni upravnik naše Skupštine".

VEČERNJE NOVOSTI Odnosi naprednjaka i socijalista: "Prividno zatišje, izbori su još u igri". Tragedija u Iskenderunu, u Turskoj: "Zemljotres odneo i srpskog dečaka".

INFORMER "Đilasov kum bi sa Dačićem da hapsi Vučića", list piše da je predesednik pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević pozvao lidera SPS Ivicu Dačića da predsednika države Aleksandra Vučića "smeste u Zabelu".

KURIR Pod naslovom "Proračunati", list piše o ponašanju Socijalitičke partije Srbije. Tekst posvećen velikom fudbalskom treneru Miroslavu Blaževiću: "Ode Ćiro".

SRPSKI TELEGRAF List piše: "Zorana (Mihajlović) ruši (Aleksandra) Vučića parama putarske mafije". O lekaru osumnjičenom za nasilje: "Hirurg isprebijao ženu a sad se vadi na lekove".

POLITIKA "Žrtve iz ruševina otkopavaju golim rukama", piše list o Siriji posle katastrofalnih potresa. Sa Kosova i Metohije list piše: "Zašto je Kurti zaratio protiv sprskog zejtina".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.