AAA

DRUšTVO | 29.12.2016 10:00 > 29.12 10:25

Naslovna strana, za četvrtak 29. decembar 2016. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka najviše pišu o planovima vlasnika BK grupe Bogoljuba Karića po povratku u Srbiju iz Rusije.

BLIC  -  "Djurić priznao da je lagao a sada ostavka" o tome da je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić nakon poricanja istine priznao da ekstremista Miša Vacić radi u Kancelariji Vlade Srbije. "Dodik nas ulvači u sukob sa SAD" o tome da predsednik Republike Srpske Milorad Dodik testira lojalnost Srbije. "Karić na slobodi tužna slika pravosudja", o odluci suda da se biznismen oslobodi

VEČERNJE NOVOSTI  -  U tekstu "Od Ljiga do Preljine besplatno i u januaru" list piše da još nije doneta odluka o korigovanju cene putarine. Vlasnik BK grupe Bogoljub Karić kaže: "Neću biti kandidat za predsednika". "Sarajevo prisluškuje zvaničnike iz Srbije", o akciji tajne službe BiH.

DANAS  -  "Bogoljub se neće baviti politikom", kaže Dragomir Karić, brat i zamenik predsednika Pokreta snaga Srbije Bogoljuba Karića. "Veća plata zaobišla vaspitače" o tome da zaposlenima u vrićima u oko 60 lokalnih samouprava ne isplaćuju povećanje zarada."Obrad Kesić: Dodiku obezbedjena stolica kod Trampa", kaže šef biroa Vlade Republike Srpske u Vašingtonu povodom odlaska predsednika Republike Srpske Milorada Dodika na inauguraciju predsednika SAD Donalda Trampa.

ALO  -  "Vuk sprema studentske proteste" tekst o, kako list piše, planovima bivšeg šefa diplomatije Vuka Jeremića za predsedničku kampanju.

INFORMER  -  "Jeremić napao Jankovića" o tome da je bivši ministar Vuk Jeremić napao ombudsmana Sašu Jankovića da koristi funkciju u predsedničkoj kampanji. "Tramp Putinu prepušta Crnu Goru", o planovima američkog predsednika Donalda Trampa da balkanske zemlje ostanu vojno neutralne.

KURIR  -  "Decu i mene su pokušali da ubiju snajperom" o Bogoljubu Kariću i navodima da mu je to bilo upozorenje od tadašnje vlasti. "Čović je frustriran" tekst o ubistvu premijera Zorana Djindjića, za list govori bivši ministar policije Dušan Mihajović.

POLITIKA  -  "Karić dolazi, država mu vraća 'ferari 599' i fijat '500'", o povratku vlasnika BK grupe Bogoljuba Karića. "Dvadeset evra za večeru i još pet za 'čorbu'", o hapšenju policajaca u Čačku. Pod naslovom "Posle tri decenije tri nova radara za Srbiju" list piše da posle 30 godina Srbija dobija nove radarske položaje zahvaljujuči Kontroli letenja Srbije i Crne Gore.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Karić: Milijarda i po evra za mene je sića", o tome da "Bogi" oprašta pare državi. "Vučić u čudu: Da li je moguće da Dinkić nije u zatvoru", povodom odluke suda da oslobodi bivšeg ministra Mladjana Dinkića.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.