AAA

DRUšTVO | 06.01.2017 18:20 > 06.01 18:25

U delovima Vranja metar i po snega

U višim delovima grada Vranja i u brdsko-planinskim predelima u okolini jak vetar je napravio nanose snega visoke do 1,5 metra, saopšteno je danas posle sednice gradskog Štaba za vanredne situacije.

Dok sneg neprekno pada od sinoć, visina snežnog pokrivača u Vranju je 40 centimetara, a sneg brzo ponovo prekriva ulice koje gradske službe čiste.

Zavejano je nekoliko puteva ka okolnim selima, a u selu Nesvrti nema struje. Ekipe Elektrodistribucije pokušaju da što pre otklone taj kvar.

Vranjsko Javno preduzeće "Vodovod" je u prošla 24 sata svu mehanizaciju angažovalo za neprekidno čišćenju prioritetnih ulica i lokalnih puteva, a vatrogasci, vojska i policija su u punoj pripravnosti.

Preduzeće za puteve "PZP Trace" dobilo je nalog gradskog Štaba za vanredne situacije da svu mehanizaciju angažuje na čišćenju puteva ka brdsko-planinskim mestima gde ima staračkih domaćinstava, te i potrebe za intervencijama lekara.

Zdravstveni centar u Vranju je poručio gradjanima da medicinske ekipe rade otežano usled loših vremenskih prilika i nedostatka vozila.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.