AAA

DRUšTVO | 12.01.2017 08:20 > 12.01 11:10

Otklonjen kvar na cevovodu, radijatori se polako zagrevaju


Kvar na toplovodnoj cevi je otklonjen, pa bi radijatori u centru Beograda uskoro trebalo da budu topli, saopšteno je iz Beogradskih elektrana.

"Ekipe su završile poslednje vаrove nа cevi kojа se nаlаzi nа nepristupаčnom mestu, ispod trаmvаjskih šinа. Počelo je punjenje mаgistrаlnog toplovodа hemisjki i termički pripremljenom vodom, kаo i uzgrevаnje vode, kаko ne bi došlo do nepredvidjenih kvаrovа", navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da su ekipe zа hitne intervencije tokom cele noći, bez prekidа i u veomа teškim uslovimа zа rаd, poprаvljаle kvаr nа delu mаgistrаlnog toplovodа nа grejnom području toplаne "Dunаv".

Prema informacijama iz EPS Distribucije, snabdevanje gradjana strujom se odvija bez problema i energetski sistem je stabilan.
   
Centralno grejanje dela centra Beograda obustavljeno je juče oko 16 sati zbog "neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda" na grejnom području "Dunav".

Bez grejanja je bio deo grada koji oivičavaju ulice Skenderbegova, Tadeuša Košćuška, Pariska, Karadjordjeva, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Nušićeva i Cetinjska.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.