AAA

DRUšTVO | 28.03.2017 07:45 > 28.03 09:14

Umeren saobraćaj na putevima u Srbiji

Saobraćaj na putevima Srbije jutros je umerenog intenziteta, moguća je poledica na putevima u planinskim predelima, a vozačima se savetuje oprezna vožnja na deonicama na kojima su radovi u toku, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju oko 20 minuta.

Na obilaznici oko Beograda u smeru ka Nišu do 3. aprila menjaće se dilatacija na mostu zbog čega će se saobraćaj odvijati sukcesivnim propuštanjem levom i desnom trakom.

Saobraćaj na deonici Ugrinovci Rudnik zbog saniranja "Lukića mosta" od srede, 28. marta do subote, 1. aprila odvijaće se na po jednoj saobraćajnoj traci u oba smera.

Na putu Subotica Novi Sad Beograd od četvrtka, 30. marta od 10 do 15 časova izvodiće se radovi na kolovozu, a za saobraćaj će biti naizmenično zatvarane preticajna i srednja traka.

Normalizovan je saobraćaj na deonici Laćarak Sremska Mitrovica, gde su izvršeni radovi na pružnom prelazu u Laćarku, a do 31. marta u 16 časova obustavljen je saobraćaj u Zagrebačkoj ulici u Subotici.

Na deonici od Horgoša ka Novom Sadu do 30. maja izvodiće se radovi na izgradnji čeone naplatne rampe zbog čega je saobraćaj preusmeren na levu saobraćajnu traku.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.