AAA

DRUšTVO | 10.04.2017 12:00 > 10.04 12:05

Medjunarodni sajam Renekspo u Beogradu od 25. do 27. aprila


Medjunarodni sajam i konferencijski program "Renekspo Voda i energija" (RENEXPO® WATER & ENERGY) o održivom energetskom razvoju, zaštiti životne sredine, upravljanju vodama i otpadom i e  -  mobilnosti održaće se u Beogradu od 25. do 27. aprila, najavili su danas organizatori.

Sajam će okupiti više od 2.500 eksperata iz Srbije, regiona i Evrope koji će razgovarati o najnovijim tehnološkim dostignućima, inovacijama i rešenjima za održivi razvoj u oblasti energetike i životne sredine.

U programskom delu Sajma održaće se nekoliko konferencija koje će kroz predavanja, analize i prezentacije nastojati da nadju rešenja za neke od najčešćih problema investitora, i da identifikuju postojeće prilike za nove projekte i investicije.

Teme konferencije su voda, upravljanje otpadom i proizvodnjom električne energije iz otpada, biomasom, biogasom, solarnim i hidroelektranama, projektima izgradnje vetroparkova i začetkom razvoja industrije elektičnih automobila i prateće infrastrukture.

Zemlja partner četvrte manifestacije "Renekspo Voda i energija" u Beogradu je Holandija koja učestvuje sa 20 kompanija.

Direktor kompanije REECO Srbija, koja je organizator manifestacije, Johan Georg Rum rekao je da je "Sajam medjunarodna platforma, jer 65 odsto izlagača i 20 odsto posetilaca dolazi iz inostranstva".

Otvaranju sajma prisustvovaće ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić, ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović, direktor REECO grupe Johan Georg Rum, ambasador Holandije u Srbiji Hendrik van den Dol, ambasador Madjarske u Srbiji Atila Pinter i direktor Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za Srbiju Daniel Berg.


BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.