AAA

DRUšTVO | 19.06.2017 09:35

Naslovne strane za 19. jun 2017.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljak, 19. juna, najviše pišu o novom kabinetu i izboru premijera, odnosima u opoziciji, kao i o posledicama stravičnog požara u Portugaliji. 

ALO     U tekstu pod naslovom "Palma zbog Ane leti iz vlasti" list piše o izboru mandatarke Ane Branabić. "Ceo svet stiže u Beograd", o inauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića koja je zakazana za petak 23. jun.

BLIC  -  U tekstu "Pola ministara javno za Anu, a tajno protiv nje" o izboru mandatarke Ane Brnabić. "Srpkinje porasle najviše u Evropi", o statistici o rastu žena u poslednjih sto godina.

VEČERNJE NOVOSTI  -  Pod naslovom "Košare pakao, Paštrik još gori", iz finskog zatvora haški osudjenik general Nebojša Pavkovića govori o borbama tokom NATO-a 1999. U tekstu "Katastrofu izazvao udar groma u borove", o stravičnom požaru u Portugaliji.

DANAS  -  List pod naslovom "Siniša Mali budući šef kabineta Ane Branabić" piše o kadrovskim rešenjima u kabinetu nove premijerke. Lide Dveri "Boško Obradović: "Prepreka su Vučićevi ljudi u opozicji", o ujedinjenju opozicionog bloka.

INFORMER  -  U tekstu "Rodić sad traži spas od Soroša", o predsedniku Adria medija grupe Aleksandru Rodiću. "Prpa, Miško", o sudjenju direktoru "Delte" Miroslavu Miškoviću.

KURIR  -  "Vučić glumi rimskog cara" list piše o tome kako će izgledati inauguracija predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Lažirana pobuna u SNS", o protivljenju Dragana Markovića Palme da Ana Brnabić bude mandatarka nove Vlade Srbije.

POLITIKA  -  U tesktu: "Stefanović: Izbori su mogući", o obezbedjivanju skupštinske većine za izbor nove vlade i premijerke Ane Brnabić. Naslov "Srbija sutra otvara dva nova poglavlja sa EU"  posvećen je očekivanjima od Medjuvladine konferencije u Briselu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.