AAA

DRUšTVO | 27.06.2017 09:00

Naslovne strane za 27. jun 2017.

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od utorka, 27. juna, najviše pišu o formiranju nove Vlade Srbije i o budućim ministarskim rešenjima.  

ALO  -  "Skot pobesneo ne dajte vojsku Vulinu", o tome da se ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skot "buni jer će Aleksandar Vulin postatati novi ministar odbrane". "Biće mi čast da vodim ministarstvo rada", dosadašnji ministar odbrane Zoran Djordjević kaže za Alo.

BLIC  -  U tekstu "Kabinet Ane Brnabić novi ministri", o promenama u Vladi Srbije. U tekstu "Mafijaška likvidacija u centru Niša", o dvostrukom ubistvu u centru Niša.

VEČERNJE NOVOSTI  -  U tekstu "Rusija iz Beograda prodaje avione", o saznanjima da će Rusija u Srbiji otvoriti ekonomsku zonu. U tekstu "Amerika pritiska Vučića: Vulin ne sme na čelo odbrane", o saznanjima tog lista da se Vašington umešao u sklapanje mozaika nove izvršne vlasti.

DANAS  -  U tekstu pod naslovom "Tužilaštvo čeka dve nedelje na dopunske odgovore MUP-a" list piše da je nepoznato kada će biti okončana istraga o napadima na novinare tokom mitinga SNS 31. maja. "Akademija za ministre do kraja godine" o najavama mandatarke Ane Brnabić.

INFORMER  -  "Tri nova ministra", o tome da će u Vladi Ane Brnabić, ministar državne uprave biti Branko Ružić (SPS), Nenad Popović (SNP) ministar bez portfelja zadužen za inovacije i Goran Trivan (sekretar Grada Beograda za zaštitu životne sredine) ministar ekologije. 

KURIR  -  "Srbija postala zemlja kriminala", list piše kako se za "godinu dana u Srbiji desilo više od deset nerešeni ubistava". "Vučić lažima hoće da uništi Kurir", o tome kako je taj list zbog kritike vlasti "preko noći postao milionski dužnik".

POLITIKA  -  U tekstu "U Vinči ni dima ni vatre" o problemima na najvećoj deponiji na Balkanu. "Nova vlada do petka", o formiranju kabineta mandatarke Ane Brnabić.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Deca heroja sa Košara žive u bedi", apel na državu da pomogne junacima. "Breni ugrožen život", list piše da su "pevačici Breni tumor markeri uvećani".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.