AAA

DRUšTVO | 10.09.2017 17:05

TV B92 od danas 02TV, nov program

Televizija B92, posle 17 godina rada, danas će promeniti naziv u "O2TV" i vizuelni identitet, dok će dosadašnji brend biti zadržan u okviru sajta B92.net, koji se neće menjati.

Kako je navela ta beogradska medijska kuća u grčkom vlasništvu, u novu sezonu ući će pod novim nazivom i s novim programskim konceptom, odnosno "presvući će se u potpuno novo ruho".

Kako se dodaje, promena je nastupila jer su istraživanja pokazala da su ispitanici pozitivno ocenili promenu najavljenu u svim segmentima – vizuelnom, programskom i u samom nazivu.

Buduća televizija imaće program obogaćen novim emisijama, filmovima i serijama iz svetske produkcije a poznata TV-lica ostaće u timu, uz nove voditeljske snage. Neke od emisija po kojima je ova televizija bila poznata, poput "Kažiprsta", više neće postojati.

"Nakon uspešnog rebrendiranja i pozicioniranja Prve televizije i Play radija, na red je došla još jedna promena koja je bila logična i očekivana. Uz puno poštovanje prema svim vrednostima koje je simbolizovala TV B92 u koju je utkano mnogo emocija i uspomena, zatvara se krug jednog prošlog vremena i određuje pravac ka budućnosti i svim izazovima koje donosi nova era TV industrije, a sa njom i sve brži protok informacija i promena navika gledalaca", najavila je prošle nedelje uprava te televizije.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.