AAA

DRUšTVO | 14.09.2017 09:30

Naslovna strana za četvrtak, 14. septembar 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o različitim temama, medju kojima su migranti koji pohadjaju škole u Srbiji, vojini avioni koji iz Rusije treba da stignu u Srbiju, a naslovi su posvećeni i odnosima Rusije i NATO-a, ali i Rusije i Amerike.

ALO  -  "Zorani se ljulja fotelja", dešavanja u odnosima ministarke gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalan pitanja Zorana Djordjevića posle pisanja tog lista da se ministarka navodno dogovarala s demokratama kako da "napadne" Djordjevića.

BLIC  -  "Mirković me iskoristio za svoje prljave poslove", izjavio je pevač Aleksandar Vuksanović (Aca Lukas) govoreći o prijavama za pranje novca u FK Timok. "Migranti su odlični djaci i drugari", o migrantima koji su krenuli u škole u Srbiji. List piše i da "GMO stiže i kod nas posle 2020. godine".

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Amerika u Srbiji sprema medijski desant na Rusiju", list piše da je američki kongres odobrio novac za medijsko promovisanje i jačanje uticaja SAD na Balkanu. "Vučić sa Trampom o kosovskom dijalogu", o predstojećoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića SAD.

DANAS  -  "Tvitovi Marka Djurića koštaju gradjane milion dinara", o ugovoru koji je za oglašavanje na društvenim mrežama sklopila Kancelarija za Kosovo i Metohiju s marketinškom agencijom. "Novac za radnike Fijata dali 'anonimni donatori'", list piše da je Sindikat promenio objašnjenje o poreklu sredstava za podelu pomoći štrajkačima. "Gradjani Srbije troše 60 odsto više struje od proseka EU", list piše da se gradjani Srbije i dalje greju na TA peći zbog niske cene električne energije.

INFORMER  -  "Šešelj ulazi u 'Zadrugu'", o ulasku lidera Srpske radikalne stranke u rijaliti "Zadruga" koji se prikazuje na televiziji Pink.

KURIR  -  O predstojećim beogradskim izborima: "Djilas, Jeremić i Janković kvare posao SNS". List donosi intervju s Draganom Nikolićem osudjenim zbog učešća u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana pod naslovom "Kerovi su me unakazili pred ćerkom! Austrijske službe: Čestitmo ti što si ubio Arkana".

POLITIKA  -  "Ko će remontovati migove 29", list piše o ruskim migovima koji bi prema najavama Vlade i predsednika u Srbiju trebalo da stignu do kraja godine. "Manevri Rusije i NATO na istoku Evrope", list piše da u četvrtak počinje sedmodnevna rusko-beloruska vojna vežba "Zapad 2017".

SRPSKI TELEGRAF  -  O ubistvu pevačice Jelene Marjanović list piše da je "Zoran rekao sve o Jeleninom ubistvu". List piše o političarima koji su, kako navodi, "izdali Kosovo" pod naslovom "Kako smo šest puta izdali Kosovo". "Šešelj u subotu ulazi u Zadrugu", list piše da lider Srpske radikalne stranke ulazi u rijaliti "Zadruga" koji se prikazuje na televiziji Pink.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.