AAA

DRUšTVO | 20.09.2017 08:45 > 20.09 09:39

Naslovne strane za sredu, 20. septembar

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od srede najviše pišu o zasedanju Generalne skupštine UN, štrajku gladju novinara Vukašina Obradovića, slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović, a pišu i o drugim političkim, društvenim i ekonomskim temama.

ALO  -  List okriva da su "Dve pevačice umešane u Jelenino ubistvo". List piše i da su "Pijani Srbi u Turskoj napali Bogdanovu sestru, a ocu razbili glavu".

BLIC  -  "Tajni svedok Marjanovića video na nasipu", o slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović prošle godine. "Vučić: Srbija ispod radara", o poruci predsednika Srbije Aleksandar Vučića iz Njujorka posle govora američkog predsednika Donalda Trampa. List piše i da je ministar spoljnih poslova Ivica "Dačić tražio autogram od Trampa".

VEČERNJE NOVOSTI  -  Vučić: Srbija neće u NATO", list piše da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio ministru spoljnih poslova Rusije Sergeju Lavrovu da Srbija nema nameru da postane članica NATO, ili bilo koje druge vojne organizacije. O slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović "Blato na pantalonama ruši Zoranovu odbranu". 

DANAS  -  "Krajnje je vreme za pobunu savesti", o štrajku gladju novinara i glavnog i odgovornog urednika Vranjskih Vukašina Obradovića. "Dojčinović: Vulin govori uličarskim rečnikom", list piše da je ministar odbrane Aleksandar Vulin umesto odgovora o poreklu 200.000 evra kojima je kupio stan vredjao urednika KRIK-a.

INFORMER  -  "Trampa u Srbiju zovu uz pomoć Informera", list piše da je potpredsednik Vlade Ivica Dačić "šarmirao" predsednika SAD pomoću tog lista. "Tajne šifre Marjanovića", o rasvetljavanju ubistva Jelene Marjanović.

KURIR  -  "Jelenu ubili u studiju", o rasvetljavanju ubistva pevačice. List piše da je "Srbin otet 2015. godine u Libiji pogubljen".

POLITIKA  -  "Da ne budemo na Trampovom spisku za pakao", o porukama predsednika Srbije Aleksandra Vučića posle obraćajanja američkog predsednika Donalda Trampa na zasedanju Generalne skupštine UN. List piše i da "Priština planira ZSO tek za 2021. godinu". "Istoričari pišu za one koji hoće da znaju", za list kaže profesor beogradskog Filozofskog fakulteta Radivoj Radić.

SRPSKI TELEGRAF  -  List otkriva "Zašto je Zoran (Marjanović) ubio Jelenu". "Dačić: Trampu sam pokazao Srpski telegraf", o tome šta je potpredsednik Vlade Ivica Dačić pričao sa predsednikom SAD.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.