AAA

DRUšTVO | 21.09.2017 09:15

Naslovna strana za četvrtak, 21. septembar 2017. godine

Dnevni listovi u Srbiji na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o mogućoj poseti predsednika SAD Donalda Trampa Srbiji, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, ali i o drugim političkim i ekonomskim temama.

ALO  -  "Jelenu ubili u Zemunu u kući pevačice", o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. "Vučić s Melanijom pričao na srpskom", o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujorku sa predsednikom SAD Donaldom Trampom i njegovom ženom Melanijom Tramp.

BLIC  -  "Donald Tramp obećao: Stižem u posetu Srbiji", o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će predsednik SAD posetiti Srbiju. O ubistvu pevačice Jelene Marjanović list piše pod naslovom "Patološka ljubomora".

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Tramp stiže u Srbiju", o poseti američkog predsednika Donalda Trampa Srbiji, koju je najavio predsednik Aleksandar Vučić. "Zoranov otac opet u fokusu istrage", o ubistvu pevačice Jelene Marjanović.

DANAS  -  "Obradović: Izlazimo bar još jednom u Danasu", list piše o gašenju nedeljnika "Vranjske" i štrajku gladju vlasnika i glavnog urednika tih novina Vukašina Obradovića. "Veća odgovornost ili politizacija obrazovanja", list piše o predlozima zakona o visokom obrazovanju i obrazovanju i vaspitanju. "Azem Vlasi: Formiranje vojske Kosova umanjiće agresivne namere Srbije", savetnik predsednika Kosova govori o nameri Prištine da formira oružane snage.

INFORMER  -  "Svekrva monstrum", o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. "Tramp: Doći ću u Srbiju", o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će predsednik SAD Donald Tramp posetiti Srbiju.

KURIR  -  "Odvrnuli muziku, pa je čekićem udarali u glavu; Jelenine vriske niko nije čuo", o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. "Tramp u Srbiji 2018. godine", za list kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Njujorka.

POLITIKA  -  "Trap dolazi u Srbiju", o najavi predsednika Srbije da će predsednik SAD posetiti Beograd. "Evropski sud pravde uzdrmao 'švajcarce'", o stavu Evropskog suda da banke nisu potpuno informisale klijente koji su uzimali kredite u švajcarskim francima. O razornom zemljotresu u Meksiku: "Deca u ruševinama škole".

SRPSKI TELEGRAF  -  "Član porodice Marjanović optužio Zorana za ubistvo", o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. "Tramp: Vučiću, dolazim u Srbiju", o najavi predsednika Srbije da će predsednik SAD posetiti Beograd.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.