AAA

DRUšTVO | 01.10.2017 23:15

Naslovna strana za ponedeljak, 2. oktobar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 2. oktobar, pišu o neredima tokom referenduma u Kataloniji, srpskim odbojkašicama koje su postale šampionke Evrope i teškoj saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca u kojoj su poginule majka i beba.

BLIC "Izbori za Beograd 11. marta" list saznaje da je vrh Srpske napredne stranke doneo konačnu odluku o datumu izbora. "Krv i suze u Kataloniji" o referendumu koji je izazvao haos u Španiji. "Vi ste devojke za ponos" o srpskim odbojkašicama koje su postale šampionke Evrope. "Stradale majka i beba" o teškoj saobraćajnoj nesreći na auto putu kod Aleksinca.
VEČERNJE NOVOSTI "Krvavi referendum u Kataloniji" o neredima u Španiji tokom glasanja o nezavisnosti. "Srpske lepotice smečovale zlato" o odbojkašicama koje su postale šampionke Evrope. "Jovanu i njenu malenu Dunju ubio kombi" o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca.

DANAS "Krvavi sukobi i neredi na referendumu u Kataloniji" list piše o nasilnom sprečavanju gradjana da se izjasne o nezavisnosti. "Baltičke zemlje traže od Srbije sankcije Rusiji", list piše da krajem meseca u pregovorima sa EU počinje razmatranje Poglavlja 31 koje se odnosi na spoljnu politiku i bezbednost. "Odbojkašice Srbije prvakinje Evrope" o uspehu srpskih sportistkinja u Azerbejdžanu.

POLITIKA "Skoplje i Tirana sami potkopavaju svoje šanse za ulazak u EU" kaže u intervjuu za list predsednik Grčke Prokopis Pavlopulos. "Gerilski rat na ulicama Barselone" o neredima tokom referenduma o nezavisnosti Katalonije. "Srbiji zlato" o šampionkama Evrope u odbojci.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.