AAA

DRUšTVO | 12.10.2017 08:05 > 12.10 08:50

Naslovna strana za četvrtak, 12. oktobar 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od četvrtka najviše pišu o verbalnom sukobu američkog ambasadora Kajla Skota i ministra odbrane Srbije Aleksandar Vulina o NATO bombardovanju 1999. i ulozi srpskih vojnika u odbrani zemlje, a bave se i oslobadjajućom presudom bivšem komandantu snaga Armije BiH na području Srebrenice Naseru Oriću i predstojećim beogradskim izborima. 

ALO  -  "Srbi i Turci biće braća", o poseti turskog i srpskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i Aleksandra Vučića Novom Pazaru.

BLIC  -  "Skot: Vulin kvari odnose Srbije i SAD" o stavu ambasadora SAD Kajla Skota o izjavi ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina o NATO bombardovanju i haškom osudjeniku, penzionisanom generalu Vladimiru Lazareviću. Pod naslovom "Zašto niko nije kažnjen za ubistva Srba" list piše da su sudovi blagonakloni prema "gospodarima" rata u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Srbe tukao u logoru, a Orića oslobodio" o sudiji Šabanu Maksumoviću koji je oslobodio Nasera Orića optužbi za ratne zločine.Pod naslovom: "Zar treba da pohvalim bombe i otimanje KIM", ministar odbrane Srbije Aleksandr Vulin o kritikama američkog ambasadora Kajla Skota.

DANAS  -  "Kandidatura Šutanovca izazov za Dragana Djilasa", o reagovanjima opozicionih stranaka na eventualnu kandidaturu lidera Demokratske stranke Dragana Šutanovca za gradonačelnika Beograda. Pod naslovom "Profesor iz Italije u komisiji za doktorat Siniše Malog" o imenovanju profesora Roberta Veraldija za člana stručnog tela koje će se baviti doktoratom gradonačelnika Beograda.

INFORMER  -  "Vučić i Erdogan u Novom Pazaru: Živela Srbija", o poseti turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Novom Pazaru. "Jelenu su ubila trojica?!", o istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović.

KURIR  -  "Zoran skovao pakleni plan u zatvor", list piše o navodnom planu Zorana Marjanovića osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, da se oženi devojkom da bi postala staratelj njegove ćerke Jane. "Zumbul aga", o ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću koji je pevao predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu. 

POLITIKA  -  "Zapad ruši snove Hašima Tačija", o kritikama predsednika Kosova na račun SAD, Velike Britanije i EU. Pod naslovom "Optužnica pisana na brzinu oslobodila Nasera Orića" list piše o oslobadjajućoj presudi Oriću.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Srbija u EU za dve godine zbog Putina i Erdogana", piše list. "Edogan: Bićemo braća", o poseti turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Novom Pazaru.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.