AAA

DRUšTVO | 18.10.2017 19:45

Sutra od 9 do 14 sati obustava saobraćaja u centru Beograda

Saobraćaj u ulicama Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva biće obustavljen sutra od devet do 14 časova zbog manifestacije kojom će biti obeležen Dan oslobodjenja Beograda a doći će i do izmena trasa na pojedinim linijama gradskog prevoza, saopštio je Beoinfo.

Zbog zatvaranja ulica autobusi 21A, 22A i 29A saobraćati trasom: Studentski trg–Vase Čarapića–Trg republike-Makedonska–Dečanska–Trg Nikole Pašića–Bulevar kralja Aleksandra–Beogradska–Njegoševa–Kursulina–Makenzijeva i dalje redovnim trasama.

Autobusi sa linije 24 saobraćaće, u oba smera trasom: Trg republike–Makedonska–Dečanska–Bulevar kralja Aleksandra (Beogradska–Kralja Milutina u suprotnom smeru) i dalje redovnim trasama.

Autobusi 26, 37 i 44 saobraćaće u oba smera trasom: Trg republike-Makedonska–Dečanska–Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama. Autobusi sa linije 37 i 44, u smeru ka periferiji, koristiće stajalište "Trg republike" sa linijama 24 i 26.

Autobusi sa linije 27, u smeru ka Trgu republike, saobraćaće trasom: Bulevar kralja Aleksandra–Dečanska–Makedonska–Trg republike.

Autobusi sa linije 31 u oba smera trasom: Studentski trg–Trg republike -Makedonska-Dečanska–Bulevar kralja Aleksandra–Kneza Miloša–Nemanjina–Slavija i dalje redovnim trasama.

Autobusi sa linija 21A, 22A i 29A će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, kao i privremeno stajalište "Makenzijeva 1" u smeru ka Trgu republike u Kursulinoj ulici ispred broja 14.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.