AAA

DRUšTVO | 13.01.2018 09:00

Naslovna strana za subotu, 13. januar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas najviše pišu o pozadini izveštaja kongresa SAD o Srbiji i ruskom uticaju u regionu, predstojećim beogradskim izborima a bave se i nizom ekonomskih tema.

BLIC "Srbija u zagrljaju Putina, da li će je Tramp oteti" o pozadini američkog izveštaja o ruskoj propagandi. "Mladiću u školskom dvorištu smrskali glavu bejzbol palicom" o novom nasilju u školskom dvorištu u Batajnici.

ALO "Majka Zorica ključna figura" o saslušanju osumnjičenog za ubistvo pevačice Jelene Marjanović 

VEČERNJE NOVOSTI "Nema podela u Crkvi oko pitanja KIM", prenosi list izjavu patrijarha Irineja o stavu SPC o Kosovu i Metohiji. "Vučić u Davosu sa Trampom i Terezom" o učečću predsednika Srbije Aleksandra Vučića na predstojećem svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

DANAS "U Beogradu svaka peta zgrada bez dozvole" o bespravnoj gradnji u glavnom gradu. "Nove prijave protiv studenata zbog protesta" o novim prijavama zbog učestvovanja na Protestu protiv diktature.

INFORMER List piše da će na izbornoj listi SNS biti balerina Aja Jung i koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević.

KURIR List piše o tome da je broj dece obolele od raka u poslednjih 10 godina porastao za 70 odsto : "U Srbiji nedeljno jedno dete umre od raka".

POLITIKA "Srbija bi 40 miliona evra da otplati na rate" o pregovorima komisije Vlade Srbije i grčke kompanije Mitilineos o otplati duga po ugovoru o preradi bakra iz RTB Bor koji je potpisan u vreme vlasti Slobodana Miloševića. "Aja Jung druga na listi SNS" o listi Srpske napredne stranke za beogradske izbore.

SRPSKI TELEGRAF O mogućoj kadidaturi Jelene Karleuše na beogradskim izborima, list piše pod naslovom "Karleuša: Počistiću ih sve na izborima". Putin šalje na mesto ambasadora Beograd stručnjaka za krizne situacije Aleksandra Bocana Harčenka. 


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.