AAA

DRUšTVO | 25.02.2018 08:10

Naslovna strana za nedelju, 25. februar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 25. februar, najviše pišu o predstojećim izborima u Beogradu i o ubistvu Olivera Ivanovića.

ALO O rejtingu stranaka u predizbornoj kampanji list piše pod naslovom "SNS jači nego ikad, Djilas i Šapić u velikom padu".

BLIC Prvi na listi SNS Zoran Radojičić za list kaže "Spreman sam za funkciju gradonačelnika". Intervju sa liderom DS Draganom Šutanovcem najavljen je naslovom "Poslaćemo ovaj režim u istoriju". O sloganima za povećanje nataliteta "Svake godine ima nas 35.000 manje".

VEČERNJE NOVOSTI O deonici železničke trase Stara Pazova Novi Sad "Rusi grade prugu za 200 na sat". List citira Miroslava Ivanovića koji o ubistvu svog brata, lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića, kaže "Strepim da nikada neće naći ubice". O nastavku radova u hramu Svetog Save "Hram u punoj raskoši dogodine".

KURIR O napadu na lidera pokreta Šta radite bre Marka Bastaća "Udarali su me u glavu, možda odustanem od izbora". Za list, ministar prosvete Mladen Šarčević kaže "Pojedini djaci rade za dilere droge".

POLITIKA "U zatvorima više od 10.500 kažnjenika", o situaciji u kaznenim ustanovama u Srbiji. Dekan Pravnog fakulteta u Beogradu Sima Avramović za list kaže "Politika nije samo za političare". List piše i imenovanju novih diplomatskih predstavnika Srbije "Novi ambasadori Srbije u nekoliko zemalja".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.