AAA

DRUšTVO | 16.04.2018 08:55

Naslovne strane za ponedeljak, 16. april 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama za ponedeljak, 16. april, najviše pišu o izborima za predsednika Crne Gore, o dešavanjima u Srpskoj naprednoj stranci, kao i o u Nišu zbog aerodroma "Konstantin Veliki".

ALO  -  Pod naslovom "Porodica Kaloci će dobiti stan" list piše da će Vojska Srbije pomoći da supruga i sin pilota koji je poginuo u padu vojnog aviona, više ne budu podstanari. 
BLIC  -  "Smene i isključenja iz SNS do kraja maja" predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke  Darko Glišić najavio šta će biti s funkcionerima vladajuće stranke koji su loše radili.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Crna Gora birala šefa države" o izboru Mila Djukanovića za predsednika Crne Gore. "Blokada Prištine uz podršku Rusije" o aplikaciji Kosova za članstvo u Interpolu.

DANAS  -  "Odbornike zastrašuju otkazima i hapšenjem" list piše o različitim informacijama o tome da li prebacivanje Aerodroma "Konstantin Veliki" u državno vlasništvo ima podršku u Skupštini grada Niša.

INFORMER  -  "Trampu oborili 71 od 103 rakete" o tome da je potvrdjeno da je skoro 70 odsto ispaljenih raketa na Siriju srušeno pre nego što su pogodile cilj.

KURIR  -  Pod naslovom "Mihajloviću, odakle ti vila s bazenom od 1.500.000 evra" o tome da lider radikala Vojislav Šešelj optužuje bivšeg ministra policije Dušana Mihajlovića da je državnim novcem sagradio privatnu kuću.

POLITIKA  -  "Dan sećanja na Jasenovačke žrtve" o komemoraciji žrtvama logora u Drugom svetskom ratu u Donjoj Gradini. "Gradjani Crne Gore birali predsednika" o izboru Mila Djukanovića za predsednika Crne Gore. "Dva pasoša, dva biračka prava" o izborima u Madjarskoj na kojima je biračko pravo imalo oko 50.000 gradjana Srbije.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Stanković novi ministar sporta" o tome da će bivši fudbaler Dejan Stanković biti novi ministar sporta umesto Vanje Udovičića.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.